Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

0 Merhaba arkadaşlar!
Size güzel bir haber vermek istiyoruz!
Eşim 5 aylık hamile ve bizim bir kız çocuğumuz olacak.
Bizim bir kızımız olacak, anlayabiliyor musunuz, lütfen anlayın bizi!
Bizim kızımız başka bir babanın çok sevdiği kızından bize verilecek en güzel hediye. (Tabii nasip edeni de unutmamak gerekiyor.)
Anne olmak, baba olmak, ebeveyn olmak, bir çocuğun sorumluluğuna tabii olunmak nasıl bir süreç, bunu ne kadar iyi becerebileceğiz ve ne kadar hazırız bu duruma bilmiyorum ama çok heyecanlıyız!
Yıllardır ailesinden rıza alarak yanımda var olan bir kız çocuğunun saçlarına dokunuyorum ve şimdi ikinci bir kız çocuğunun saçlarına daha dokunacağım. Hep derdim eşime; baban ne kadar şanslı bir adammış senin gibi güzel bir kız çocuğuna sahip diye ve şimdi benim şansım iki kat artacak, eşim vardı şimdi de kızımız gelecek. Kızımıza Leyla adını vereceğiz, böyle kararlaştırdık.
Bizim kızımız dünyaya annesi gibi bakacak, annesi gibi uzun saçları olacak, eşitlikler içinde büyüyecek, erkek çocuğunun ardından koşmayacak, konuşacak, ebeveynleriyle dans edecek, şarkı söyleyecek, şiddetin egemenliğinde büyümeyecek, namus diye hayatı çöplüğe dönmeyecek, adımıza leke gelecek diye gözü körleşmeyecek, okuyacak, dedesinin yanında babasına sarılabilecek, aynı masada dedeleriyle yemek yiyebilecek, yemeğe sonradan oturmayacak. Biz bu toplumla savaşacağız ve kızımız asla geride kalmayacak, ezilmeyecek, baskılanmayacak, şiddete maruz kalmayacak, en güzel eğitimi alacak. Biz onun dünyasını güzelleştirebilmek için tüm renkleri bir araya getireceğiz. Bizim dünyaya gelecek olan bir kızımız var ve biz ona asla SEN KIZSIN! demeyeceğiz. Okuduğunuz için teşekkür ederiz, uzun oldu ama olsun, biz yıllardır bu anı bekliyoruz, siz de 10 dakikanızı ayırabilirsiniz. :)