Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Blog

Bingöl Üniveritesi İtiraf Sitesi

Bingöl'ün itiraf sitesi açıldı. Her şehrin veya üniversitenin facebook'ta bir itiraf sayfası vardır. Fakat hepinizin bildiği üzere bu sayfalara itiraf yazıldığı zaman sayfa yöneticileri profilinizi görebilmektedir. Böylelikle gizlilik ortadan kalkıp ifşa olursunuz. Biz bingöl itiraf sitesi olarak gizliliğin önemini biliyoruz. Biz dahil olmak üzere kimse sizin kimliğinizi profil bilgilerinizi göremeyecek. Bingöl itiraf'ta tamamen gizlisiniz. İster üye olarak kendinize bir rumuz belirleyin ve bu rumuz sürekli ile itiraf veya yorumlarınızı yapın, isterseniz de üye olamadan anonim olarak itiraf ve yorumlarınızı yapabilirsiniz.

Burada tek dikkat etmeniz gereken şey; itiraflarınızı veya yorumlarınızı yaparken din,dil,ırk,mezhep,cinsiyet ve siyasi ayrımcılık yapmadan, genel ahlak kurallarına uygun ve yorumlarınızda isim soyisim vererek kimseyi ifşa etmemenizdir.

Bingöl itiraf sitesine yazdığınız tüm itiraf ve yorumlar yönetici veya moderatörler tarafından incelenip yukarıda yazdığımız şartlara uygun olduğu takdirde onaylanacaktır. Daha önce de belirttiğiniz gibi Bingöl itiraf sitesinde kesinlikle kimse sizin kim olduğunuzu bilemez.

Bingöl Üniversitesi kampüsünde olup biten her şeyi, güncel haberleri ve duyuruları bingolitiraf.com dan takip edebilirsiniz. Merak ettiğiniz sorular var ise soru cevap kısmında paylaşabilirsiniz. Siz sorun diğer üyeler cevaplasın.

Aradığın merak ettiğin herşey burada var. Merak ettiğiniz kişi de burayı okuyor. Yazmaktan çekinmeyin :)


Bingöl itiraf sitesi olarak temel amacımız saygılı ve samimi bir ortam oluşturmak. Bingöl itiraf sadece bir itiraf sitesi değildir.

Zaman zaman yapacağımız tanışma kahvaltıları, eğlenceler, turnuvalar, geziler ve daha bir çok etkinlikler ile müdavimlerimizi hem eğlendirmek hem de tanışıp samimi arkadaşlıklar edindirmek ilk hedefimizdir.

Logomuzda bulunan "B" ve "İ" harfleri Bingöl itirafı temsil ederken, Kullandığımız mavi ve pembe-kırmızı tonu bay ve bayanı simgelemektedir.

Logodaki beyaz renk ise niyetimizin temiz ve samimi olmasını simgelemektedir.

"İ" harfini oluştururken "mikrofon" figürü kullanmamızın sebebi ise mikrofonun sizde olduğunu unutmamanız içindir. Evet, Mikrofon sizde, haydi itiraf edin !

Bingöl'ün itiraf sitesi

bingolitiraf.com