Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

2

Ben de itiraf yazmak istedim bugün.
Düzenle butonuna basmadan onayladığım itirafları gönderenler var ya. Canımsınız. Hepinizi çok seviyorum.
Diğer kesime hitaben :
Bazılarınızın 1-2 prüzünü de yok sayıp onaylıyorum. Çünkü yoruyor düzeltmek gerçekten. Bazıları da aslında düzgün yazıyor ama böyle sanki acele söylemem gerekiyor der gibi nokta, virgül, soru işareti vs hak getire. Bir çırpıda söyleyip kaçıyor. Ondan sonra ben cümle bitimine nokta koyuyorum. Noktadan sonraki harfi büyük yapıyorum falan uğraş dur.

Özellikle de ulasirim, ulasirmisiniz yazıyorsunuz ya ayar oluyorum. O "i" leri birer harf atlayarak "ı" yapmak ne kadar zor oluyor anlatamam. "Ulaşırım", "ulaşır mısınız?" şeklinde yazın.

Bazı bir kesim var zaten onlara hiç değinmiyorum. Direkt çöpe.


❗️Yazarken şunlara dikkat edelim:


1) Cümle bitince nokta "." koyuyoruz.
2) Cümleye başlarken büyük harfle başlıyoruz.
3) Sitede türkçe karakter çıkmama gibi bir sorun yok. (ç,ğ,ı,ö, ş,ü) Bakın hepsi çıktı. Kullanalım bunları.
4) Mrb değil de merhaba yazalım.
5) Merhaba admin diye cümleye başlıyorsunuz. Size de merhaba 👋 lakin bence hitap ettiğiniz kesimi selamlayın. "Merhaba arkadaşlar" demek daha mantıklı.
6) Admin paylaşır mısın? Admin paylaş. Admin her yerden paylaş. Paylaşırsan sevinirim... Daha bir çok örnekleri var. Bunları yazmayın. Zaten burası sizin yazdıklarınızı paylaşmak için var. Kurallara uygun yazdığınız her itiraf zaten paylaşılıyor. Hepsini instagrama atamıyorum orası ayrı. Zaten instagram da hizmet veren her önüne gelenin açtığı bir hesap değiliz. Bu işi kaliteli yapıp bir yerlere getirme çabasındayız. O yüzden siteyi takip edin.

Bugünlük bu kadar. Hayırlı ramazanlar diliyorum. Bol bol su için. 😊👋🙏