Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

2 Simdi yazacaklarımı okurmusunuz okumazsınız bilmiyorum ama yazmak istiyorum öncelikle bayanlardan badlamak istiyorum: herzaman en iyisini hak ediyorsunuz güzel çirkin fark eymez her kadın herşeyin en iyisini hak eder. Sürekli sevilmek ve ilgi görmek istiyorsunuz hep benimle olsun benle vakit gecirsin herseyi benimle yasasın diyorsunuz haklısınız sahsen bende kadın olsam derdim ama degilim 😀 diyecegim herseyi hak ediyorsunuz ama sevgi kelimesini kücültmeyin hakkını verin seviyorsanız vazgecmeyin savasın savasmasanız hiç bir zaman mutlu olamazsınız ve hayatınızda biri varsa ona ait oldugunuzu unutmayın yarına kalacagımızın garantisi yok iyi ve mutlu yasayın inanın daha cok sevilir ve daha cok ilgi görürsünüz.
Erkekler 😀 : diyecegim cok sey var ama kısa yazacam bi kadın varsa hayatınızda deger verin kıymetini bilin cünkü erkeksin has olmak zorundasın bi kadını üzemezsin el kaldıramazsın kadınların beklentisi sevgi ve ilgidir cok degil bunuda yapamıyorsanız sevmeyin. Hayatınızda biri varken baskası olmayacak eger olursa adam degilsin acıkcası. Kadınlar içinde gecerli bu lafım hayatınızda biri varsa bir kalacak iki olucaksada ikinizin canından olucak sevgiyi kirletmeyin insan gibi sevin vazgecmeyin seviyorsanız. Ve aldatmayın sevin sevmiyorsanızda yakınındada dolasmayın kadınlar sizde. Çirkinlesmeyin kadınlar ve erkekler çirkinleşmeyin