Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

5 Beyler bayanlar bana hitaben saçma sapan yazılar yazmakta bu ısrarınızı anlamıyorum. Beni eleştirebilirsiniz onları da onaylıyorum zaten görüyorsunuz ve gerekli cevabı da iliştiriyorum. Lakin anonimliğin ardına sığınarak hakarete giden cümleler kurmanız çirkin bir davranış. Bu siteyi kurarken gerçek güzel bir muhabbet ortamı sıcak arkadaşlıklar oluşturulması amacıyla kurdum. Amacı dışına çıkarmak isteyenlere müsade etmeyeceğim. Eleştiri konuna gelince sayın anonim bayan. Hakaret içerikli yazmasaydın onu da onaylardım. Merak eden arkadaşlar konu şu; bazı kişilere ayrım yapıyormuşum. Onayladığım itirafları kaldırıyormuşum. Vs...
Burda hanginizi tanıyorum? Ben kendime yazılan yazılara bile ayrımcılık yapmıyorum. Eleştiriyorsunuz onaylıyorum. Onaylamamış olsam haberiniz bile olmaz.
Evet bazı itirafları kaldırıyorum. Bunun sebebi var. İtiraf ettiğiniz kişi ulaşıyor bize. İtiraftan rahatsız olduğunu dile getiriyor. Tabi her yazanın o olup olmadığını da bilemeyiz. Bize gereken ispatı yaptıktan sonra kaldırıyoruz.