Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

1 Ağlamak istiyorum.

Yani şu verdiğimiz emeğe yazıklar olsun diyorum. Bazen o kadar doluyorum ki bugün de onlardan biri. Arkadaşlar farkındalık diye bir olgu var. Farkındalık öyle birşey ki insanı ipten alır olmazsa da ipe götürür. Bu derece elzem birşey. İş konuşmaya gelince üstümüze yoktur. İşte gavurlar bunu yapmış biz de yaparız. Biz daha iyi yaparız. Şöyle yaparız böyle yaparız. Hah yaparsınız. Daha burnunun ucunda dönen olaydan haberin yok. Yani sizden extrem bir şey isteyen yok. Herkesin hayattaki rolü belli. Aramızda ot rolünde olan yok. Ot gibi yaşamayalım. Düşünelim. Görelim. Analiz edelim. Yorumlayalım. Niye diye soralım. Gözlerimizi şu ekrandan çekelim çevremize bakalım bazen. Hatta şu ekranda olup bitenden bile haberi olmayanlar var. Aranızda bizi yıllardır takip edip hâlâ bir websitemizin olduğundan haberi olmayanlar var. Tamam yeni olanlar bilmeyebilir. Ama en azından bir düşünür onlar da. "Ulan bu hesabın paylaştığı şeyler bir garip. Erkekler mavi kızlar kırmızı çıkıyor. Bazılarında anonim bazılarında kullanıcı adı yazıyor. Bunu nasıl yazıyorlar? Nereye yazıyorlar da standart bir düzen de paylaşılıyor? " Diye insan bir düşünür. Konu buraya geldi evet. Farkındalığınızı arttırın arkadaşlar. Verileni kullanalım.
----------------------------------------------------
İkinci husus...

Instagramdan itiraf yazmayın diye her defasında söylüyorum onu geçtim zaten instagram hesabının açıklama kısmında açıkça yazmasına rağmen her gün 20 den fazla itiraf yazılıyor ınstagram hesabımıza. Altına da bir de gizli olsun yazılıyor. Tekrar söylüyorum paylaşmıyoruz. Bu site gizliliğiniz için açılmış bir site. Admine bile ifşa olmayın diye siteyi açtık. Siteye yazılanları biz de dahil olmak üzere hiç kimse görmez, bilmez. Ama ısrarla adam ınstagramdan yazıp ifşa olmak istiyor. Prensip prensiptir. Paylaşmayız. Dolayısıyla bazen de bunu yazan kim bana hesabını ver diyenler var. Siteye yazılan hiçbir itirafın kime ait olduğunu bilemeyiz. Dolayısıyla veremeyiz. Ki hoş bilsek de vermeyiz orası ayrı konu.
Adminden ulaş diye birşey yok. Ben kimin kim olduğunu bilmiyorum. Zaten hesap da vermiyorum. Dolayısıyla ulaştıramam. Sitede mesaj özelliği var. Ücretsiz üye oluyorsunuz. Ücretsiz mesaj atabiliyorsunuz ona rağmen niye beni araya sokmaya çalışıyorsunuz ki? Üye olup birbirinize ifşa olmadan siteden konuşabilirsiniz. Daha sonra isterseniz kendi iradenizle özel iletişim bilgilerinizi verebilirsiniz birbirinize. Ona biz karışmayız.
-------------------------------------------
Üçüncü husus...
Neden paylaşılmadı?
Arkadaşlar bu sitenin kuralları var. Bunu artık sağır sultan duydu. Kurallar hoşuna gitmeyen arkadaşlar için bir sürü başka itiraf sayfaları mevcut. Oraya kuralsız yazabilirler. Her gün yeni bir itiraf sayfası takip atıyor. Mantar gibi çoğalıyor zaten. Ya da bir tane de sen açarsın kendi kurallarını koyarsın. Bu site 4. yılını dolduruyor. Buraya kadar geldiyse bu kurallarla geldi. Dolayısıyla kurallara uygun olmayan paylaşımlar onaylanmaz. Kurallar sitemizde en üstte menüde mevcut. Okumak isteyenler okuyabilir. Yazım kuralları da çok dikkat ettiğim bir husustur. Kendim de olabildiğince düzgün yazmaya gayret ederim. Kusursuz değilim. Sizin de özen göstererek yazmanızı isterim. 6 yaşındaki yeğenim düzgün yazıyorsa bir üniversite öğrencisi gayet düzgün yazabilir.
Fazla uzattım. Umarım sonuna kadar okumuşsunuzdur. Ayırdığınız zaman için de ayrıca teşekkür ederim. İyi eğlenceler.