Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

5 Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. İnstagramda 6K + takipçimiz var. Bingolitiraf.com websitemiz ise günlük 12K dan aşağı gösterim almıyor. Yani websitedeki yazılan itirafları instagram da da paylaşın diye her gün onlarca mesaj atmanıza gerek yok. Gören websiteden de görüyor yani. Zaten instagram da Bingolitiraf hesabını görüp de böyle bir websitenin varlığından haberi olmayan adamı sallayın. Daha zeki birilerine bakın. Saf seviyorsanız sizleri tenzih ederim.
Gelelim ikinci konuya;
İletişim bilgilerinizi üye olurken yanlış yada sallamasyon yazıyorsunuz. İki gün sonra işiniz düşüp mail atıyorsunuz. Biz geri cevap veremiyoruz. Bu defa admin bizi sallamıyor olarak düşünüyorsunuz. O yüzden hatanın sizde olduğunu bilin.
Gelelim 3. Konuya ;
Yazdığınız şeyleri ölçerek tartarak yazın. İki gün sonra pişman olup benim yazıları silin, yok yorumlar kalsın, yok son paylaşımı siliver gibi mesajlar atmayın. Gerçekten silinmesi gereken birşey ise iletişim kısmından gerekli açıklamayı yapın uygun görülür ise silinir. Lakin 1 mesaj içindir. Şimdiye kadar yazdığınız herşeyi silemem. O kadar vaktim yok. Pişmansanız kullanıcı adı değiştirin.
Buranın amacı gizlilik diye her fırsatta söylüyorum. Kendinizi ifşa etmeyin. Emin olmadan insanlarla tanışmak istiyorsunuz. Tanıştırıyoruz. Daha sonra beklediğiniz olmayınca bizden değişiklik istiyorsunuz. Öncelikle yetişkin bireylersiniz. Düşünmeden birşey yapıyorsanız sorumluluğu kendinize alın. Haydi iyi eğlenceler.