Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

4 Sevgili Bingolitiraf.com sitesi sakinleri;
İstirham ediyorum. Sürekli tekrar tekrar söylüyorum. Eskiye göre çok büyük gelişme var. Kurallarımıza uyan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Uymayan arkadaşlarımızın bir kısmının da haberi yok muhtemelen. Yazılarınızda türkçeye uygun olarak yazmaya özen gösterin. Bu birinci husustu.
İkincisi ise; kimliğiniz akbiliniz vs kayboluyor. İtiraf yazıyorsunuz. Bulan şuraya bıraksın, buraya getirsin gibi yazıyorsunuz. Arkadaşım zaten kaybetmişsin bir arkadaşımız da bulmuşsa sen böyle hödük gibi şuraya getir, buraya bırak diye emrivaki yazarsan o adamın getireceği varsa da getirmez. Öncelikle birbirinimizle konuşmayı, nezaket kurallarını bi öğrenelim. Ricalı konuşmak kibarlıktır. Sizi küçük düşürmez. Aksine sizi beyefendi veya hanfendi yapar. Lütfen istirham ediyorum. Konuşmalarımıza biraz daha dikkat edelim. Bingolitiraf.com sitesi sadece bir itiraf sayfasından ibaret değildir. Burası Bingöl'ün kaynaşma noktası, öğrencilerin buluşma noktası olacak. Vizyonsuz sayfalarla bir tutmayın.