Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
7 Bingölümü bari rahat bırakın be şerefsiz köpekler zorunuza gidiyor demi insan gibi rahat yaşamaları ama size bu dünyada da oteki dünya da rahat yok bir ölür bin diriliriz akıttınız kanda bağulacaksınız !!!
49 Otobüs gelince yarıda bırakılmış sigaradan ne farkımız kaldı şimdi?
DeLi Şair


7 Herkes şu an sıcacık yatağında uyurken askerimiz polisimiz bizler için bu saatte düşmanlarla çatışıyor. Bizler onlar için ne yapıyoruz acaba? 
3

Haberin var mı seni hala düşünüyorum. Abi Hep düşünüyorum başka bir şey olmuyor denedim valla olmuyor 😏😏

3 Bingöl gibi bir şehirde neden avm yok yapmayı hiç düşünmediler mi ? Avm olmaması çok saçma bence
6 Adana'da girdiği evdeki aileyi uyku spreyi sıkarak etkisiz hale getirdikten sonra 4 yaşındaki kız çocuğuna sokak ortasında tecavüz edilmesi !!!
Çayırova'da üvey babası tarafından tecavüz edilen ve ölen 4 yaşındaki Arda !!!
İslahiye'de tecavüz edilen 9 aylık bebek !!!
Ensar vakfında tecavüze uğrayan 45 çocuk !!!
Tekirdağ'da beni baştan çıkardı diyerek 7 yaşında kızına tecavüz eden baba !!!
Çorum'da öz babası abisi ve amcası tarafından tecavüz edilen 13yaşındaki A.Ş !!
Bunlar sadece bazıları...Ve en son 3 yaşındaki Irmak !!!
Yaşıtları yataklarında uyurken, aileleri onlara masal okurken, yemeklerini hala birileri yedirirken masum bir bebek daha, hayatın ne kadar kahpe hayatın ne kadar şerefsiz olduğu ile tanışmak zorunda kaldı ve öldürüldü !!!

Bu nasıl bir manyaklıktır nasıl bir vicdansızlık ahlaksızlık bu, aklı fikri iki organdan başkasını düşünemeyen haysiyet yoksunları söyleyecek söz edecek küfür bulamıyorum...
Önce 6 yaşındaki kız çocuğu ile evlenilir diyerek çocuk istismarını meşru gibi gösteren zihniyetten başlamak gerekiyor...

Her türlü hırsızlığın, arsızlığın, tacizin, tecavüzün görmezden gelindiği riyâkâr korkak kalabalıkların yaşadığı milletimiz Türkiye işte !!
3 Genç'de olaylar var. Elektrikler kesilmiş bombalar patlıyor çatışma var. Hiç alışık olmadığım durumlar.nereye düştük böyle 😰
9 Eğer biri görseydi ve sorsaydı
neden ağlıyorsun diye!
diyecektim ki ona"ağlıyorum
çünkü çok özledim,ağlıyorum
çünkü o benden çok uzakta,
ağlıyorum çünkü annem
yaşlanıyor,ağlıyorum çünkü
kimse beni anlamıyor,ağlıyorum
çünkü her gün hepimizi acıdan
gebertecek kadar çocuk ölüyor,ağlıyorum
çünkü hepiniz yalancısınız... Ağlıyorum
İşte. Sen niye ağlamıyorsun?
3 Üniversite de bazı öğrencilerin düşünmenin özgürlüğünü ve önemini beyan edip, düşüncenin üstesinden gelemeyip düşünenin üstesinden gelmeye çalışmaları tirajı komik bir durumdur.Allah ıslah etsin diyelim.:)
6 Bu gece 2 gibi memleketime geldim babam bi özlemle ve şefkat içinde karşıladı beni adam eve geldiğinde 13 saat uyuduğumu öğrenince babamın suratı aynen şu şekilde 😒😒😒 emoji gibi adam 😀 ne yapalım babamın hasretide bu kadarmış 😂😂😂