Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Haberler

2. Bingöl İtiraf Yönetim Toplantısı

   

 Bingöl itiraf sitesi ekibi olarak ikinci toplantımızı geçen günlerde gerçekleştirdik. Tatlı yeyip tatlı konuşalım mantığı ile bir yandan künefelerimizi yerken bir yandan muhabbetimize başladık. Öncelikle ekibimizdeki bu güzel insanları tanıdığım için ve bu ekibin bir parçası olduğum için çok mutluyum.

    Toplantıda konuşulan konulara değinecek olursak; Sitemizin düzenini korumak adına kurallarımız Adminimiz tarafından tekrar tekrar üzerine basa basa tekrar hatırlatıldı. Sizler de biliyorsunuz ki bizler ekip olarak attığınız her mesajı Türkçe'ye ve noktalama kurallarına uygun bir şekilde düzeltip onaylıyoruz. Diğer bir konu ise gizlilik politikalarımızdır. Bingöl İtiraf sitesinin kuruluş amacı öğrencilerin itiraf ve yorumlarını yazarken hiç kimseye kendisini tanıtmadan bizzat kendi elleri ile yorumlarını yazıp göndermelerini sağlamaktır. Facebook, instagram gibi sosyal ağlar üzerinden oluşturulan itiraf hesaplarında sayfa yöneticisi sizlerin kim olduğunu görürken, Bingöl İtiraf sitesinde böyle birşey mümkün değildir. Siz istemediğiniz sürece hiç kimse sizin kim olduğunuzu bilemez. Site Sahibi (Admin) dahil. Bu sebepten ötürü bizimle iletişime geçip kullanıcıların kim olduklarını sorgulayan mesajlar atmayınız. Her iki taraf tanışmak istediği zaman biz sizden iletişim bilgilerinizi talep ederek gönderiyoruz. 

    Toplantıda değinilen diğer bir konu ise radyo. Bingöl İtiraf sitesi bünyesinde bir radyo ekibi oluşturduk. 5 Kişilik bir DJ kadromuz var. Hali hazırda radyo aktif olarak çalışabilmektedir. Lakin istatistiklere baktığımızda kullanıcıların %97 civarında bir oranı mobil üzerinden bingöl itiraf sitesine girmektedir. Kullandığımız radyo sistemi ise flash tabanlı olduğu için mobilde çalışmamaktadır. Mobil üzerinden çalışabilen bir sistemi en kısa sürede sitemize ekleyeceğiz. Bu konuda çalışmalarımız devam etmektedir. Lütfen sabırla bekleyin. Burayı daha eğlenceli bir ortam haline getireceğiz. Radyo aktif olduğu zaman sohbet kısmını da açacağız. Anlık olarak birbirinizle konuşabilecek ve aynı anda DJ'lerimizden istek parça da isteyebileceksiniz.

    Ve son olarak ise bundan sonra neler yapabileceğimizi konuştuk. Arkadaşlarımızla tanışma kahvaltısı, yılbaşı partisi, gezi, tavla turnuvası gibi farklı etkinlikler ile Bingöl İtiraf sitesi müdavimlerini bir araya getirip kaynaştırmamızın güzel olabileceğini değerlendirdik.

    Bu zamana kadar siz yazdınız bizler uygun gördüklerimizi onayladık. Sizleri memnun etmişsek ne mutlu bize. Bizler bir aileyiz. Yazdıklarınız her zaman saygı ve sevgi çerçevesinde olduğu sürece bizler Bingöl İtiraf olarak her daim yanınızdayız ve sizden istediğimizde dünya böyle iken, ölüm bu kadar ucuzken sitede tartışmaya malzeme olacak yorum ve mesaj olmamasıdır. Dinleyip anlayın, anlayıp uygulayın.

    

Hayırlı akşamlar değerli Bingöl İtiraf Sitesi Müdavimleri. ;)