Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Haberler

Bingöl Karlıova'da Öğrencilere Giyim Yardımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca, Karlıova Kaymakamlığı’na bağlı Bahçe köyündeki öğrencilere kışlık giyim yardımı yapıldı.

Bingöl Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin’in talimatı ile ihtiyaç sahibi öğrencileri araştıran Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelleri, tespit ettikleri yardıma muhtaç öğrencilere kışlık giyim yardımı yaptı.

Bingöl Karlıova ilçesi Kaymakamı Levent Yetgin ve Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ile birlikte yardıma muhtaç öğrencileri makamında kabul ederek öğrencilerle muhabbet edip ikramda bulundu.

Bingöl Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, yapmış olduğu açıklamada, geleceğimizin teminatı olan değerli öğrencilere daima önem verdiklerini belirterek, “Ülkemizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha sağlıklı koşullarda eğitim almaları için devletimiz tarafından her türlü imkan sağlanmıştır. Özellikle devlet bütçesinden en büyük payın eğitime ayrılması bunun en güzel örneğidir. Bizim ve ailelerimizin tek isteği bu çocuklarımızın okuyup başta ailesine, çevresine, vatanına ve milletine faydalı bireyler olarak yetişmesidir. O yüzden öğrencilerimizin başarısı hepimizin ortak dileğidir” dedi.