Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

3 Bir tecavüz sahnesi düşünün
Bizzat senin başından geçiyor. Ama kadın değil, erkeksin! Herhangi bir kuytuda senden daha güçlü bir erkeğin ani ve habersiz saldırısına uğruyorsun. Belki şarap, belki soğan kokan ağzını zor kullanarak ağzına yapıştırıyor. Hırıltılar arasında salyalarını dudaklarına bulaştırıyor.

Uzaklaşmaya çalıştıkça kendine çekiyor ve bedenini bedenine yapıştırıyor. Sen kurtulmak için boğuşurken gücünü gösteriyor ve seni bir çırpıda yere atıp üstüne çıkıyor.

Pantolonunu sıyırmaya çalıştıkça direniyor, ama debelendikçe onun gücü karşısında takatten düşüyorsun. Eli ve dudakları bedeninde dolaşıyor. Çığlık atmaya çalışıyor ama onun balyoz gibi inen darbeleri karşısında nefesin kesiliyor.

Tamamen bitkin düştükten sonra ırzına geçiyor. "Direnme artık, zevk almaya bak" diye tıslarken iğrenç akıntısını içine boşaltıp çekiliyor.
Eğer yalnız değilse, sen bunları yaşarken diğer arkadaşları, dünyanın başına yıkılışını bir metre öteden izliyor. Sırıtarak ve hayvani bir şehvetle sıranın kendisine gelmesini bekleyerek. Biri işini bitirince bu kez diğeri sana musallat oluyor. Her biri bir başka şekilde tatmin oluyor!

Sonra... Sonra sıra senin susturulmana geliyor.

Hangi sonu istersin? Başının taşla ezilmesini mi, yoksa onlarca bıçak darbesiyle delik deşik edilmeyi mi? Tanınmayasın diye seni cayır cayır yakmalarına ne dersin? Ya peki tırnağına zarar gelmesini istemeyen ailenin bunları yaşadığını öğrenip ömür boyu acı içinde kavrulmaları?

Nasıl?

Bir anlığına arkana yaslanıp anlattıklarım sanki senin başına gerçekten gelmiş gibi hayal et! inandığın tüm değerler üzerine yemin et ve söyle?

Nasıl hissettirdi?

Hayali bile kulağına korkunç geldi değil mi?
Niye teneşir uykusundaki mevta kadar suskunsun be kardeşim, niye? Yeri Geldimi Namuslu Kadın Ararsan Kendinden Başla Kardeşim Sen Ne Kadar Namuslusun Erkeksen Adamlıgını Göstereceksin