Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

1111

Merhabalar
Az önce yaşamış olduğum bir mesajı burda ifşalacağım.
Çok özür dileyerek ve sinirlerime hakim olamayarak söylüyorum. Şerefsiz insanlık rütbesine ulaşamamış bir pislik az önce bana mesaj attı herhangi bir soru soracak diye düşünüp cevap verdim ve iğrenç bir istekte bulundu. Adamlıktan nasibi olmayan insan dışı varlık bu itirafı göreceksin!
İnsanların kız kardeşlerine, eşlerine, sevgililerine ya da kızlarına hangi yürekle hangi cesaretle yazabiliyorsunuz.. dikkat edin sert kayaya çarpabilirsiniz öyle her isteyen arzusunu isteğini dile getiremez kardeşim. Birazcık yüreğin olsaydı seni babamla tanıştırıp bir çay içirseydim ya neden korkup engelledin ki? Oldu mu şimdi böyle.
Not: kadın erkek fark etmez arkadaşlar, sözüm hepimize ilk önce insan olalım iyi bir insan… kimsenin eşine kızına abisine kardeşine uygunsuz cümleler kurmayalım, arzu ve isteklerinizi birine sunarken ailemiz üstünden empati kuralım işte belki o zaman iyi bir insan iyi bir kadın ya da iyi bir erkek olabiliriz.. herkese sağlıklı günler diliyorum.
Cevap yaz!