Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
12 Yine gece olmuş gibi. Kaç gece oldu saymadım sayamadım. Sen saymışsındır. Hani çocuğun olmuş ya. Hani beni severken kuzeninle evlenmiştin filan. Hani ben de bütün yıl ağla... Lanet olsun sustum.
7 Tıbbi sekreterlikteki esmer çocuk çok tatlısın dikkatimi Çektin ya ama bakmıyorsun bana
4 Perşembe günü kantinde seni okurken gördüğüm bordo rujlu kapalı kız dikkatimi çekmiştin bir ara göz göze geldik ama farketmedin beni galiba takip etmiştim seni felsefe 1 sınıf ikinci öğretimde okuduğunu biliyorum kısa zamanda adını da öğrenecem . . .
2 Tarih 1. Sınıf i.ö de okuduğunu biliyorum. karagözlerin, Kara kaşların. Beni benden alıyor. Adını öğrendim (Ü)soyadını bulmama az kaldı birazcık etrafına dönüp baksan sende beni farkedeceksin ayrıca çok tatlı bir suratın var
6 Ya üç beş tane salak yüzünden bütün sınıfın adını karalayamazsınız kendinize gelin ne o sınıf ne sınıftaki insanlar sizin dalga konunuz değil !!!
3 Bayan ev arkadaşı aranıyor.
3 Bu gün rakabet lisenin orda selfie çekerken karşıdaki terasta poz vermeye calışan kızlar fotonuzu çektim güzel poz vermişsiniz bidahkine gelin yakından çekinelim 😂😂😂
3 Daha merhametli hocalara ihtiyacımız var, daha adil hakimlere, sadece vicdanını dinleyen insanlara dünyanın ihtiyacı var.
Arkadaşlarının gözü önünde 10 yaşında çocuk hakkında belki de adından başka bir bilgisi olmayan, ödev yapmadığı için "senden zaten bir halt olmaz" dememeli diyememeli bir öğretmen, olmamalı ya da onlar da açığa alınmalı. Evinde şiddet eksik olmayan bir çocuk, okuldan sonra boyacilik yapan çocuk, babası kanser hastası çocuk, aklını derse veremeyen çocuk veya bunların hiçbiri o sadece bir çocuk...
6 Bir şafaktım;
Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağından geri kalan umutlar oldum.
Istediğim yerdeyim!..
5 Bazen susarsın. Hiç olmadığı kadar çok susarsın, o kadar çok konuşan insana inat, ufak bir tebessümdür konuştuğun. Gülmek değildir, acının dudaklar da bulduğu şekildir. Evet bazen susarsın çünkü farkındasındır.