Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
8 Artık kayıp şehirlerde arayamıyorum seni, bilmiyorum şehirler sende kaybolmuş gibi..
8 Bakın bende S.Hizmet okuyorum buradaki S .h paylaşımlarını çoğunlukla kızlar yapmış yani demek ki erkeklerimiz o kadar umutsuzlar ki bu yolu seçmişler dikkat çekebilmek için. Biraz büyüseniz . Kimseye ihtiyacınız olmadan yaşayabilseniz daha iyi. Kimin neyin dikkatini çekiyorsunuz. Benim bildiğim kızlar dikkat çekmek ister sizde kız gibisiniz valla kusura bakmayın. O yorumlardan sadece biri gerçekten bu arkadaşımın birine ilgisiyle yapıldı diğerleri bunu gördükten sonra bu yola başvurdular yazık size acıyorum.
6 Bir karanlık ki bu şehir sorma
Güneş buralar da doğmuyor artık
O kadar çaresiz ki umutlarım
Günden güne kayboluyorum artık
Sen yalnızlığı bilmezsin ki
Kalabalıkta yanlız kalıp sevdiğini beklemeyi.
Olsun ben acı çeksemde rahatım ben güzel sevdim seni.
Keşke sevmeseydim..
Yıllar oldu ben beni kaybedeli
Yıllardır ödüyorum bu bedeli ..
Yıllar geçti değiştim ben tanıyamıyorum. Artık beni...
Günaydın #bingolitirafsakinleri

5 İşin Bide bu yanı Var Hepsi Bildiğin şebeke Olayı gibi önce 1yle başlar ardından devam Eder Hmmm 🤔
6 Biri Bu sosyal Hizmetlerle kafa buluyor Banada Gelmiş İtiraf.İtirafa bakmadan Önce Herkes Önce Kendine Eğer Yapmamışsa Sonra Arkadaşlarına Baksın Çünkü İşin Artık Cılkı Çıktı . Admin burda nick kuranlar zaten Keyfi nickle giriyorlar bu anonim olayı hiç hoş değil bence .
4 Gece çiğ köftecide gördüğüm siyah saçlı güzel yüzlü kız sen cinayet işleme sebebisin umarım tekrar karşılaşırız ☺☺ not: bay uzun
6 Şakaklarımda kan birikmiş!
Ben bi cümlelik nokta değilim.!
Şiirlerimle gömülecek adın,Satırlarımda geçmişin, tokat izlerim...

Mutlu geceler...
5 Ç.Gel. 2.sınıfta beyaz tenli, orta boylu kara gözlü güzel kız: ne olurdu sana olan duygularımın farkına varabilseydin...tek korkum gönlünün bir başkasında olmuş olması...umarım gereksiz bir korkudur ve ne olur artık farkıma var...
4 Ortalık romantik ve aşık insanlarla dolu.
Kime sorsak cok seviyor ama herkes sevene değil sevişene gidiyor ..@bahoz
7 Şimdi arkadaşlar kimseye asla hakaret etmek değil bunu baştan bi belirteyim. Ama cidden o kadar çok yazı görüyoruz ki burda yok efendim "ben seni burda gördüm" yok efendim "surda sana vuruldum" bilmem ne de ne. Neyse asıl demek istediğim ciddi mana bu durumdakilere acıyorum. Çünkü sevgiyi aşkı bilmiyorlar neden mi ? Bak şimdi arkadaşım eğer birine sigara ucu kadar bile yanıksan "lan" deyip masaya vuracaksın o yumruğu "seviyorum lan seni" diyeceksin bagiracaksin o surata aşığım diyeceksin yaşayacaksın o makbulü anladın ? Öyle isim cisim belli değil "ben burdayım", " beni gör artık" yaşlarını geçtiniz.. Sevenin erkeği kızı olmaz ayıbı yoktur çıkın şu kabuğunuzdan..