Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
3 M.Y.O sarisin mavi gözlü erkek sürekli göz göze geliyoruz artik tanissakmi acaba ☺☺
5 Biliyor musun, 
Güneşi götürdü gözlerin.. 
Yazımı kışa çevirdi ellerin gittin ya 
İnsafsız gecelerle kaldım başbaşa 
Uyku yok, 
Sabah olsa da karanlık başımda .. 
Sen gittin ya küstü hayat bana 
Bende hayata 
Ve alacağını aldın 
Bende kalmadım sonunda 
Hediyemdir bu sozlerr 
İhanetine vede sana ... 
3 saçları, renklendirme sistemi ile yükselti gösteren fiziki harita gibi olan kız çok tatlısın ama bi o kadar da havalı. başını kaldırıp etrafına baksan nolur sanki.
4 bu sayfayi ilk instagramda gordum . en cook su ogrenmeci nin paylasimlari ve kenecolig hosuma gitti :) ama biraz daha birbirlernizin paylasimlarina ilgi hosterirseniz.. hem daha cok eglenceli olur hemde insanlar daha gazla ilgi gosterecek.
2 Raslantıda ki dünkü kız:) bekliyom seni 😁😒belki yine gelirsin umuduyla!
5 Birinin uykusundan önce ettiği duada yer almak, hayatta olabileceğin en güzel yerlerdendir. (iyi gecelere yaz bunu Cici kiz
5 Kadınlar sözleriyle değil, gözleriyle konuşur aslında. Bu yüzden onları anlamak için dinlemek yetmez, izlemek gerek yanlizca
4 Bir umut doğardı ne bileyim güzeldik önceden
Nerdesin izin kaldı sokaklarda gel yine
Geriye dönüp bakıyorum sana bir de sevgime
Zararım aştı haddini bütün zorum kendime
Ölmeye bir başım kaldı tükeniyorum her sene
Sen olmadan ölemiyorum gel bi sarıl git yine.

iyi geceler.
4 Bir insana tamamen güvendiğinizde iki sonuçtan birini elde edeceğiniz kesindir. Ya yaşam boyu dost, ya hayat boyu bir ders.
4 Bir üyemizden gelen istek üzerine açıklama yapma gereği duydum. Sitede yer alan itiraflarda anonim_bay ve anonim_bayan yazanlar siteye üye olmadan yazanları temsil etmektedir. Yani bu kullanıcı adı herhangi bir şahsa ait değildir. Herkes bu şekilde itiraf ve yorum yazabilirler. Bu şekilde yazmak istemiyorsanız sitenin sağ üst köşesinde insan ikonu üzerinde + işareti var. oraya tıklayarak üye kayıt ekranına gelip gerekli yerleri doldurup üye olun.(Bunları bir üniversite öğrencisine anlatmaktan utanç duyuyorum fakat yapamayanlar var) Kullanıcı adınızı belirlerken isim ve soy isim şeklinde yazmayın. Kendi kendinizi ifşa edersiniz. Üye adını değiştirdiğimiz 13. kullanıcı oldu.
Önemli bir hatırlatma daha!
Sistemde 1 dakikadan fazla sabit kalırsanız kullanıcı adı ile giriş yapmış olsanız bile sistem sizi otomatik çıkış yaptıracaktır. o yüzden yorum ve itiraflarınızı uzun şekilde yazıyorsanız (şu anda benim yaptığım gibi) göndermeden önce yazınızın bir kopyasını alın. Gönderirken çıkış yaptığınız için göndermeyebilir. En fazla 1 dk da bir sayfayı yenileyin veya farklı menülerde gezinti yapın.
İyi eğlenceler Bingöl İtiraf Ailesi...