Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
7 Hayat neden bu kadar karmaşık olmak zorunda? Neden hersey mutlu bir şekilde rayında gitmez? Yada ben neden bu kadar sabırsızım, neden mutluluğun kendiliğinden gelmesini beklemeyip sürekli hata yapıyorum? Ve ben Bingöl üniversitesinde öğrenci olmadığım halde burda ne işim var 😊
7 Yaşlı bakımı (i.ö.) 1. Sınıfta okuyup sürekli merkezi kafetaryaya takılan deri montlu esmer çocuk senide unutmadık


7 Bazı insanlar üniversiteyi sırf aşk yaşamak için kazanırlar. Çok tanık oldum bu duruma ama bilmezler ki en çok üniversitede sevenler üzülüyor.
4 üniversiteden birini seveyim  dedim deli çıktı 😔
4 Şu hayatta bi öğrenci olmak bi de aşık olmak çok boktan bi şey, ne maaş veriyorlar ne karşılık, anca çalış dur mal gibi ..
7 Derler ya cesaretli olan kazanır ..
Aslında hiç öyle bir sey yoktur...
Erkek olsun Kiz olsun cesaretli olup konusmaya giden daima kaybeder ama bakislara gelincee cok guzel bakmayi bilirler yuz yuzee hayir sevmiyorum veya arkadas olalim demeyi cok iyi bilirler..
Karsindaki insanin cesaretini bir kere kirdin mi birdaha kendine gelemeyebilir....
Ya bakmayacaksın, yada bakıyorsan ve O cesareti veriyorsan red etmeyeceksin. 
3 Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
8 Arkadaşlar wattsapp ta ayarlara girin orada anahtar simgesi var oraya basın karşınıza hesabımı paylaş diye bir şey çıkacak onu devre dışı bırakın devre dışı bırakmazsanız konusmalarınız resimleriniz ses kayıtlarınız facebook ta yayınlanacak haberiniz olsun bazılarında hesabını paylaş diye bir şey çıkmıyormuş çıkmıyorsa dert etmeyin sorun yok ozaman. Haberiniz olsun didim.😊
4 Sosyal Hizmet 1.sınıf 2.öğretim güzellerinden, gözlerinden etkilendim.Menon'u okuduğun gibi beni de okumanı isterim, gülüşü güzel insan.Ne zaman fark edeceksin beni :)
3 Yakışıklınin dedikodusu çok olurmuş, öpüyorum sizi çirkinler.... 😀☺️