Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

0 Dün gece itiraf attım. Bingöl kadınını yücelttim. Kimisi destekledi kimisi desteklemedi. Bu umrumda bile değil. Kimliğimi açık adresimi dahi verebilirim çünkü ben eleştirilmekten korkmuyorum. Neymiş hanımefendi özgür değilmiş. Sizin özgürlük kavramınızı biz bilmeyiz. Biz doğunun çoçuğuyuz. Bizde kadın değersiz bir varlıkmış.
Saçma sapan ifadelerinizi bi kenara bırakın sizin o kadar övdüğünüz batıda boşanmalar oluyor. Sonra medyadan duyduğunuz 3 5 haberle yargı dağıtıyorsunuz. Evet bizim annelerimiz babalarımız görücü usulü evlendi adetlerimiz böyle. Ama babamız ve annemiz üzerlerine sorumluluk bindikçe sevmeyi öğrendi. Bizim kadınlarımız baş tacıydı. Bütün bunları bir kenara bırakıyorum hani şu kadının tayt giyebildiğini özgür olduğunu söyleyen insanlar. Bende özgür bir bireyim. Bu sayfa özgür bir platform tamam mı ? Görüşlerimi yazarım. Beni eleştirebilirsiniz. Ama ne benim nede memleketimdeki insanların IQ seviyesiyle dalga geçemezsiniz. Hesapta özgürüz ya. Kusura bakmayın bizim özgürlük kavramımız bu