Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

0 Nişanlıydım, düğün hazırlıkları yapıyorduk, mutluluğumuza tamda bir adım kalmışken nişanlım geri adım attı, artık istemediğini söyledi, sebepsiz boş yere, ani bi karadı. Belkide o buna kendini hazırlamıştı, ama ben bir gecede öğrendim ve dünyam yıkıldı, normalde kolay kolay ağlıyan biri değilim ama o gece herkesin gözü önünde hüngür hüngür ağladım... Yalvardım yakardım, ama gözlerindeki umursamazlığı benim tüm umutlarımı bitirdi. Hala olayın şokundayım ve hala ayrılık nedenini bilmiyorum. Hiçbir suçum olmamasına rağmen Elimden geleni yaptım bitmemesi için, gururumu ayaklarımın altına aldım, tüm çabamı sarfettim ama Rabbim takdir etmemişti ki tüm çabalarım boşa gitti ve herşey bitti.

Kızlar siz söyleyin, bir kızın bir anda nişan atmasının sebebi ne ola bilir??? Yemin ederim işin içinde ne İhanet vardı, nede büyük hata. Tek hatam çok sevmekti...