Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

0 Merhabalar.
Büyük bir çıkmazdayım
9 aylık bir ilişkinin içindeyim.
Sevgilimin bundan 3 ay önce instagram hesabına gizli yollarla girdim
Konuştuğu Altmış erkekten Ellisine numarasını vermiş bazı erkekleri bilirsiniz cinsel boyutuna taşının sevdiğim kız direk siktiri çekmiş.
Bazıları evime gel evime gel demiş hep ertelemiş Allah var hiç kötü mesaj görmedim
Dayanamadım sordum ne bu hal gösteriyorum ama vermiyorum gibi açık açık sordum biriyle en fazla ne kadar yakınlaştın veya cinsel ilişkiye girdin mi sevgilimle bile yanak yanağa selamlaşma oldu dedi çok seviyordum inanmak istiyordum
İnandım yine bir gün instagramında gezinirken eski mesajları düştü
Girdim baktım.
Mahallesindeki birini eve çağırıyor kahve içmeye mesjda erkek diyorki biz kız beni ilk defa atıyor.
Benimkisi gel ya ne olcak sanki bilmem kim biler ne diyo
Eve giriyo çıkıyo ben bunları sevdiğime sordum ne oldu anlat dedim 4 saat o evde ne oldu
Sohbet ettik kahveyi bırakıp geldim başım döndü uzandım.
Yanaştı bana belime boynuma dokundu dudağımdan öptü kendime gelmeye çalışıyordum dedi ama annem babam üstüne yemin ederim cinsellik olmadı. Niye sorduğumda anlatmadın ben böyle bir insan değildim beni yanlış tanıma diye anlatmadım dedi. Dedim ki başka bilmediğim ne var dedi ki yine bir gün içmişiz eski sevgilimdeyiz 5 kişi felan gece oldu herkes dağıldı ben orda kaldım ev uzaktı diye geldi o gün yanımda yattı yakınlaşma dudak oldu zaten deli gibi içmiştik yattık dedi sadece uyuduk. 
Çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Ben hayatında yokken yapılmış yargılamam gerekmi ama bana yalan söyledi. Yardım edin seviyorum çok seviyorum o da seviyor  dayanamıyorum yaa bildiğiniz dayanamıyorum.