Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

1 Öncelikle hayırlı akşamlar. Bingölden ayrılalı bayağı oldu. Mezun oldum fakat siz değerlilerle vasat gönlümün seslenişine ortak etmek istedim.
(Metni Okumadan bile aklına ilk ben geldiğimi hissediyor gibiyim.)
Tüm yaşanmışlıklarım belki de son bulacağı bu kovid-19 virüsü münasebetiyle. İnsan evde yalnız,sevdiklerinden uzak, yaklaşacağı temas kuracağı kişilere sanki zarar verecekmiş veya zarar görecekmiş gibi bi algı oluşmuş durumda. Her ne kadar bu duruma önlem diyor olsakta. Aslında tüm zamanların böyle devam etmesi gerektiği taraftarıyım.
Okul döneminde 4 koca yıl boyunca bazı ilişkiler ve bazı olaylar yaşadık tabikide. Fakat sanki herşey bitmiş gibi ayrılık bi gerçekleşti mi artık o iki insan birbirini hiç düşünmüyormuş gibi hayatlarımıza devam ediyoruz fakat her ne kerametse benim 5 yıl önceki kız arkadaşım hiç aklımdan çıkmıyor. Artık duygusal bağ kalmasa bile yaşanmışlıklar düşünülünce bu virüs döneminde arayıp bi sormak istiyorsun durumunu merak ettiğin için. Ne bileyim belki de ölüp gitmek üzereyiz. Sadece şuan durumunu merak edipte arayamadiklarimdan veya tüm kırgınlıklarımdan dolayı ÖZÜR dilerim.