Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

1 Kurmuşsunuz fake hesaplar tamam. Emin olun bir çoğunuzda gerçek hesapla mesaj atacak g. yok. O kadar vasat ve iğrenç insanlarsınız ki oturmuş her gönderinin altına saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. Sizin ben olmayan beyninizi... Siz nasıl üremişsiniz böyle!! Kadın yazmış; Kuaförler kapanmış, açık olan yer var mı diye; Altına aptal sürüsü yazmış da yazmış, yok bıyığın mı çıktı, yok gerçek yüzünüzü görecez, yok sakal tıraşı mı olacaksın... Ya neden bu kadar iğrenç olma ihtiyacı duyuyorsunuz?
Diğer bir kadın 200-250 lira bütçem var kiralık ev arıyorum diye yazmış, Allahsız pezevenkler altına sonrasına da katlanacaksın, geceleri yorucu olur gibi yorumlar yapmış. Neden buna gerek duyuyorsunuz, hepinizi bir orospu mu doğurdu da böyle şeyler kafanızda canlanıyor, cidden merak ediyorum. Namus kadın olmakla alakalı değildir, namus herkesin ağzıdır, ben ağır konuştum çünkü hak ettiniz, yahu s. gidin şuradan, insanların gönderilerinin altında boktan şeyler yazmayın, sonra da bingöl iyi bir şehir, herkes aynı değil. Hepiniz aynı değilseniz şu yorumları yapanlara müdahale edin. Admin lütfen postların altına bak ve bu edepsizleri çıkar.