Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

1 1. Kadın: Ben Bingöl'de istediğim gibi dışarı çıkıp dolaşamayacak mıyım?
Ben: Noldu, kötü bir şeye mi maruz kaldın, biri kötü bir söz mü söyledi?
1. Kadın: Söz söylemeleri gerekmiyor ki öyle durup bakıyorlar ve ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum bir de korkuyorum.
Yaşlı adam: Kızım her yerde siz, çarşıda kadın, sokakta kadın, otobüste kadın, alışverişte kadın... (Size müstehak!)
2. Kadın: Valla ben hiç böyle durumlara denk gelmedim. (Sorun sensin, erkekler değil, erkekler olsa bana da laf söyler ve beni de taciz ederler.)
Ben: Bura Bingöl, sana nasıl giyinmen gerektiğini, nerelerde dolaşacağını, hangi saatlerde dışarıda olacağını söyleyemem ama bu barbarlara karşı biraz daha dikkatli olursan, bir şeylerden birazcık daha taviz verirsen risk oranını minimuma indirebiliriz. Yine de tüm tercih hakkı senin, ıssız yerleri tercih etme lütfen.
Şimdi durum değerlendirme:
İnançlar; insanlara dayatılmaz, insanlara fikri olarak sunulur, eğer kabul görülmezse yaptırım uygulanmaz, kişi kendi haline bırakılır. Günah, haram boyutu sadece kadına ait kavramlar değildir, kadın eğer inancınıza göre giyinip hareket etmiyorsa ondan kaçınmanız ve kendinizi muhafaza etmeniz inancınız gereği zorunluluk gerektiren durumdur. Kadını taciz edip ''Böyle giyinemezsin!'' demeniz tamamen sapıklıktır. Hiçbir inanç sizin günah işleyen bir insana zorbalık yapmanızı ve dayatmalarınızı kabul etmez. Haddinizi bilin ve şu lanet uçkuruğunuza sahip çıkın!