Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

0 Arkadaşlar merhaba.
Size bugün bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Öncesinde de 20 gündür yaşadığım şu korona illetinden bahsetmem gerekiyor.
Arefe günü belirtilerim baş gösterdi ve acile gittim, serum takıp geri gönderdiler, korona değilsin dediler.
İkinci gidişimde bademcik iltihabı deyip antibiyotik verip tekrar geri gönderdiler.
Üçüncü gidişimde korona deyip yatırma kararı aldılar. O süre zarfında doktorlara güvenmediğim için kendi izole alanımı yaratmış ve kimseyi yanıma yaklaştırmıyordum. Çok şükür ki ben kendimden başkasına bulaştırmadım.
5 gün hastanede yattım, yanıma bu süre zarfında iki hasta geldi, durumları benden kötüydü ve cidden psikolojisi berbat bir hastalık bu.
Bugün acile gittim, abartısız söylüyorum en az 100 hasta gelmişse 95'i korona şüphesiyle geldi.
Yaşlılar, organ yetmezliği olanlar, çaresizliği iliklerine kadar yaşayan ve korkudan bitap düşen bedenler, inanmıyorsanız gidip gözlemleyin, berbat haldeler, haldeydik. 1.5 saat boyunca sadece tomografi çekebilmek için bekletildik, yoğunluğu siz düşünüverin artık.
Bingöl bu ara berbat durumda ve bunu gözlemleyebilmeniz o kadar kolay ki, gidip acilin karşısında bekleyin ve gelen ambulans trafiğini ve ambulanstan inen insanların korona alanına götürüldüğünü takip edin ve durum cidden vahim. Ben de bu illeti hastanede kaptım, halen geçmiş değil ve zatürreye çevirmiş durumda, ne olacak bilmiyorum.
Dışarıda maskesiz ve mesafesiz yürümeniz sizi cesaretli bireyler yapmaz, tamamen cahil bireyler yapar. Bunun cesaretle uzaktan yakından alakası yok.
Lütfen bu psikolojiye maruz kalmayın ve evinizden gerekmediği sürece çıkmayın. Tedavisi olunmayan bir hastalık ve ne şekilde sizde seyredeceğini hiçbir durumda bilemiyorsunuz... Dikkat edin, lütfen dikkatli olun ve maske, mesafe, hijyen kurallarına uyun.
Hepiniz kalın sağlıcakla...