Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

0 Sen ne anlatıyon be abi gözünü seveyim be abla sütyenle dolaşan kız ulaş bana yazanlardan rahatsız olmuyorsunuz sütyenle de dolaşılmaz yazınca mı korumaya geçiyorsunuz. Onu bunu geç İslam dini zaten dedikoduyu bile yasaklamış sen hangi haktan bahsediyorsun. Günahından haberin varsa bir gün tövbe eder kurtulur belkide, sen yanlışı *savundukça İslam hakkında konuşman mantıksız. Evet " özgürlük var herkese biz zorla tesettür demiyoruz ya da kişiye özel itiraf atmıyoruz " ancak sizler madem Müslümanları kapsayan bir yorum atarak İslam dininden bahsediyorsanız daha dikkatli olmalısınız ki açıklık ile çıplaklık arasındaki fark için Müslüman olma şartını da sırrını da böylelikle sizler çıkartıyorsunuz. Demek ki edebin kaynağı İslam ise açık bacılarımızı da görüyoruz iç çamaşırlarla dolaşmak değerlerine ters düşüyor yinede Müslümanlardan bahsetmeye devam edeceksek daha dikkatli olmalısınız. Bu hepimiz için geçerli çünkü yanlışı başka bir yanlışla savunmak doğruya götürmez.

Kişi doğruyu yapmaz yapamaz yapmak istemez bu ayrıdır sizin onları yüceleştirip bazı Müslümanlardan örnek vererek YANLIŞIN üstünü başka bir yanlışla örtbas etmeniz ayrıca trajik.

"Kızlar; zekadan, çalışıp başarandan, ve espiriden hoşlanır.
Erkekler; güzellikten, edadan ve huzurdan hoşlanır"