Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

0 Evet, maliye okuyan tatlı kız,
Uzun bir aradan sonra seni yeniden görmek, tahmin ettiğinden daha çok mutlu etti beni. Bugün bordo arabasıyla yanından tam on kez geçen yakışıklı benim. 🙂 İtiraf ediyorum, belki biraz fazla tur attım ama insan bazen görmek istediği birini görünce direksiyonu kalbine bırakıyor.
Bugün bana attığın o “Hadi artık gel, konuş benimle.” der gibi bakışların, sana yeniden yazma cesareti verdi. Ben bakışların yalan söylediğine hiç inanmadım; hislerimde de kolay kolay yanılmam. Sanki senin de bana karşı küçük de olsa bir merakın, bir ilgin var gibi.
Belki edebimizden, belki çekingenliğimizden, belki de bu güzel heyecanın bozulmasını istemediğimizden gelip konuşamıyoruz. Umarım bunları çocukça bulmuyorsundur. Çünkü içimde tarif edemediğim bir his var. Bir gün mutlaka konuşacağız. Hatta nedense o konuşmanın bizi çok güzel ve çok farklı bir hikâyeye götüreceğine inanıyorum.
Bundan sonra beni gördüğünde, cesaret vermek için küçücük bir işaret yeter. Bir gülümseme, bir bakış, belki de birkaç saniyelik göz göze geliş. Söz, bu kez gelip konuşacağım.
Ve son olarak
Maliye okuyan arkadaşlar, lütfen bu mesajı ona ulaştırın. Çünkü o, kendini çok iyi biliyor.