Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

21 Zerre anlamıyorlar ve bu acı veriyor. Acı çeke çeke özlemek nedir, kimseye anlatamıyorsun. Zaten anlatsa da kimse anlamayacak. Kimse elinden tutmayacak.

Kimse senin çektiğin acının boyutunu bilmiyor. Sen ölüyorsun; onlar izliyor. Yahu insanın ölüşü izlenir mi? İzliyorlar işte. Çünkü onların ruhu yok. Ruhları varsa da; kötü. Ne zaman affetsek, tekrar aynısını yapıyorlar. İnanıyoruz; ama asla değişmiyorlar. Çünkü insanlar değişmez. İnsanlar, kırar, üzer, parçalar.

Fakat asla değişmezler. Onu düşünürken, kendini bir cehennemde yanarken bulduğunu kime söyleyebilirsin ki zaten? "Özledim" demek istediğini kime söyleyebilirsin? Söylesen, anlayacaklar mı? Anlamayacaklar.

Çünkü onların özlemekten anladığı falan yok. Kimse senin nasıl özlediğini ve özlerken nasıl acı çektiğini bilmiyor. Herkes sanıyor ki, sen güldüğün sürece çok mutlu bir insansın... Oysaki hayata karşı gülmeden ayakta duramadığını bildiğinden gülüyorsun.