Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
6
Bingöl halk otobüsüsleri ;
Arkadaşlar lütfen bu konuda biraz kenetlenelim. Oturma eylemleri, basın açıklaması olsun, sosyal medyadan olsun bir olup valilikten gerekli izinleri alıp gerçekleştirelim. Buna bir ses getirmek lazım. Bir üye daha bu konuda şikayetçi olmuş ve dile getirmiş. Soru - Cevap kısmında ben de bu konuya değindim ama herkes yine duyarsız kalmış. İnşallah burada ki üyelerle bunu başaracağız.
6 Saat 13: 05 gibi idi hiç beklemediğim anda birden çıktı kapının orda gözlerim o an oraya dalmıştı gözler ona çarptığı gibi kalp iptal kalp ölü. Ve ben hala onu seviyorum çok. Canlı bir cümle etmediği konuşmadığı birine nasıl böyle bağlanır ki bi insanoğlu. İtiraf ediyorum ki hâla aşık ve çekingenim ona karşı durum onu gösteriyor. Uzaktan sevmek de güzel bari okulun bi anlamı oluyor öyle. Heyecanla aşkla derslere girip çıkmak istiyon. Allah büyüktür yaa. Bir Kulunu Çok Sevdim Allah'ım O beni hiç sevmiyor inşallah sevdirirsin Allah"ım

Bitiriyor bitiyorum. 


8 Bingolde neden bu kadar az otobus var cok kalabalk igrenc insan nefes alamiyo yaa :-\


6 Hastanelerde sürünmekten bıktm ve şuan serumum bitmek bilmiyor😥 bir daha ömrüm boyunca hasta olmak istemiyorm 😪😪


3 Nihayet bügün ilk dersimize girebildik güzel bir dersti hoş geçti herkes bugünki hoca gibi olsa süper geçer o zaman bu okul
8 Bir insan bu kadar mı şanssız olur koskoca sınıfta bir tane bile yakışıklı bir erkek olmaz 😭😭
50 Kapansın diye değil dağılsın diye bastırırsın yarana.
Sonrası zaten dipsiz kuyular, edilmemiş intiharlar.
50 Acısı çok olanın gülüşü güzel olur.
Öyle bir gülüyorum ki artık emeği geçen herkesin gelmişine geçmişine şiir olur.
4 Diyorlar ki aşkın yaşı yokmuşmuş ;-) Aşkın yaşı yoksa neden kendimizden büyük birine aşık olduğumuzda bize kardeşim diyorlar? ya da neden küçük görüyorlar. ( Büyük dediğim de kaç 1 2 3 yaş ) Demek aşkın yaşı varmış baba. Ben cidden anlam veremiyorum. Uzaktan sevmeye devam. Ah hele de şu gençlik :-)
3 suan veteriner bolumde ogrencilerin dersle ilgili aralarnda konusmalarini cook merak ediyorum :))