Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Meslek Yüksek Okulundaki patolojı okuyan bayan lütfen peşimi bırak herşey bitti daha kaç kere anlatayım.
0 Şöyle ortam görmüş kültürlü oturup kalkmasını bilen aç olmayan bir bayan denk gelmedi şu ünide.
0 Ama sen bana öyle bakarsan ben sana gönlümü kaptırmam mı sonrada diyorsun ben ne yaptım 😊😆 😍😍
1 Kürt dili ve edebiyatı bölümündeki sarışın yeşil gözlü kot pantolonlu çocuk giderin var ;)) hergün sizin fakültedeyim beni farket lütfen 😍
3 Keşke Seninle Biraz Münkün Olabilseydik.
Bu Kadar İmkansızlık Canımı Acıtıyor...
0

Akdenizliler yaz Gelsede Denizlere Akalim ... hii 🌞🏊🍻 ç

Özlendi bile sahiller

0 Pazar günü akşam saat 7 ile 8 arasi otobüste denk geldiğim sarışın kız bir baktin ciğerimi yaktın! Evet sana diyorum otobüsten inip son hızla U.. cafeterya'ya giren sarışın güzel :)
0 Bugun gordugum kürt dilindeki sari elbise,mavi keten pantolonlu guzel kiz. Cok dikkatimi cektinn, umarim buralardasindir ..
49 ''Biliyor musunuz, o bana babamı hatırlatıyordu. En az onun kadar umursamaz; bir kere bile içten sarılamayacak kadar ruhsuz.''
0 Arkadaşlar beni yanlış anlamanızı istemem; belki de ben yanlış anlattım. Benim başka niyet için geldiğimden kastettiğim iş yapmak için geldiğim. Yani okul okumak önceliğim değil burada bulunmak için bir bahaneydi sadece okul ve benim için okul okumaya geldik diyen arkadaşların düsüncesi bir değişsin öncelikle. Benim doğuda ve batıda gitmediğim yer kalmadı ayrıca yaşadim da ama analiz edilmesi imkansız bir yer Bingöl sebebi de insanlar biz Paris sanmadık gelirken 1 yıldır burdaydım zaten ama içine girince böyle olacağını hayatta düşünmezdim. Yanlış anlamalarınız geçtiyse diğer yazdıklarıma da hak verin yani yanılıyormuyum sizce? Hepinizin yazdığında da zaten kabul etme var Bingöl'ü kıyasladığımız yok yani. Muhafazakarlık saçmalığını da bir kenara bırakır mısınız lütfen bunun üzerine tartışmaya girersek kafamızı telefondan kaldıramayız. Buraya gelmek veya gitmek bazen bizim tercihimiz olmayabiliyor ve bu yüzden sadece üzüntü ve düşüncelerimizle kalıyoruz. Bazı kişilerin yazdığı da beni yanıltmadı zaten ben Antalya'dan geldim diyorum. O, neden daha yüksek puan alıp büyük şehirlere gitmedin orada üniversite hayati olurdu diyor😀 Eee napcaksın dervişin fikri neyse zikri de odur..
Rumuz; yüzbaşı