Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
4 İnsanlara kendinizi anlatmaya başlarsanız, kafalarındaki soru işaretlerini çoğaltırsınız. Bu soru işaretleri; sizin verdiğiniz cevaplar ile size sorulan sorular arasında hiçbir bağın olmadığını görmenizi sağlar Çünkü hep en kötüyü işitmek isterler. Felaket senaryonuzu isterler. Sizin yaralarınızın daha derin olduğunu bilmek isterler. Buna ne kadar dayanabilirsiniz ki? En sonunda Polyanna olmadığınızı fark eder ve işte tam bu sırada anlarsınız ki; insanlar, Allah'a sadece kendilerinden daha kötü haldeki insanların varlığını gördüğü için şükrederler.
4 Cuma günlerinden nefret ediyorum çünkü sen yoksun 😔😔😔 (seksen karakter şart:))))


2 Ah ulan ulan ah ne diyim ben şimdi seni seviyorum lan siyahı sevdiğin kadar seviyorum seni sinirlenince ateş saçan gözlerini kızaran yanaklarını çok seviyorum lan siyahı sevdiğin kadar seviyorum seni
2 Meslek Yüksekokulunda siyah deri ceket rengarenk gömlek beyaz spor ayakkabı giyen sarışın çok guzelsin :)
6 Hemşirelik 1. Sınıf Ç....Ç...... Siyahın asaleti sendedir be güzelim... Sen gülünce küçülen gözlerinde kaybolan benim.
8 Facebook, twitter, instagram çalışmaz ama Bingolitiraf.com her zaman çalışır 😂
6 Ahirette sırf bir kez daha yüzünü görebilmek için, hakkımı helal etmeyebilirim..
2 Eskiden kadınIar, eşIerinin ayakIarını yıkarmış. Şimdi yıka desek, diyebiIsek, demeye çaIışsak. Neyse. KapatıIım konuyu. :)
3 Yeri gelir. Hayatınız bir tek delice hareketinizle değisebilir. @bahoz
11 Kar yağıyorsa güvendiğin dağlara,yarının ovalarında rengarenk çiçeklerin olacak demektir...🌿🌸