Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0

İyi akşamlar bugün saat 5 buçuk civarında uydukent B.den çıkıp ş. markete girdiniz ş.  markette sizinle karşılaştık 3 bayandınız beyaz mont vardı üstünüzde yanlış değilsem mavi lens vardı gözlerinizde çok beğendim sizi lütfen bu itirafı beğen ben seni bulurum...

0 Evini kiraya vermek isteyen ögrenci arkadaşlar var mı acaba varsa yorum yapın ben ulaşırım


0 Ücreti karsiliginda ev temizligine gelen varmı?
1+1 Ev Uydukentte cok teferruatlı degildir bilginize ulas demeniz yeterli 🕊
1 Yokmu temiz efendi iyi huylu hoş bir hanım evlenelim ..................................
0 Uydukentte dayalı döşeli ev devredilecek eşyalar 2500 TL a dan z ye herşey mevcut pazarlık yok evin kirası uygun
0 Arkadaşlar elimde:
• Kedi tuvaleti
•Kedi maması kabı
• Su kabı
• Kırmızı çatılı merdivenli ve törpüleme tahtasıyla kedi evi ve top var.
İhtiyacı olanlara para ihtiyacımdan dolayı satmaktayım. İlgilenenler yorum yaparsa gerekli fotoğraf ve ayrıntılarla anlaşırız. Fiyat: 130 TL Sağlıklı günler dilerim herkese 🤗
0 Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı günler dilerim eşyalı ev var mı acaba uydukent civarında falan eğer evini boşaltacak olan varsa ulaş demesi yeterli. Şimdiden teşekkür ederim.
0 Ev internetini sürekli devir etmek isteyen var mı..yorum yapın ben ulaşırım . teşekkürler..
1 Namazın zor geldiği bedene,
GÜNAH kolay gelir.
Sen yeterki kılmaya çalış,
dünya sana mescid olur.(:
0 Hiç bir hesabı takip etmiyorum instgrmda.
Her akşam bu platformdan itirafları ikuyu okuyup iç geçirip geçiyorum malesef.
•Burda kimi dürüst güvenilir bir adam gibi bir adam arıyor sevgili olarak. Bende aynı şekilde biri rast gelsin istiyorum ben daha önce hiç aşk acısı çektim ama başlamadan biti 23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı bu memlekete yanımda benle beraber yürüyecek biri karşımıza çıkmadı yada yok .
Gurbetin vermiş olduğu hüzünle beraber kendimi burda kitap okumaya spora enstrumana yani vücuduma yani kendimi hep her geçen gün geliştiriyorum bununda gözle fark edilir bir şekilde görüyorum kendime hergecen gün hayran kalıyorum ama hep bir yanım eksik malum.
•Bı ikincisi bu sayfada maddi durumu olmuyanlar görüyorum kendime kızıyorum bazen niye daha fazla yardım edemiyorum kahr oluyorum ama malesef memur maaşımizla bu kadar oluyor.
Ben burda yalnız yasiyorum ama inanın sosyalesmemekten cok memnunum kaliteli bir hayatın oluyor yalnızlık zor geliyormu geliyor ama takı bir kitabın ağzını açana kadar veya müzik ve spora gitigim anda birde uyuduğumda acısını veya eksikliğini hisetmiyorum.
•Bu sayfada Ortalıkta çok karektersiz çok serefsiz var gücü anca kızlara mahsumlara yeten serefsizlerde var birilerinin hayatını mahveden o.cocuklari var ama işte hep nerde bir mazlum sahipsiz varsa onlara gidiyorlar.
•Bir kızı sevdiyseniz veya biri sizi gerçekten sevdiyse tutun yüreğinden elinden birakmayin başka kızlara bakmayın başınızı önünüze eğip geçin
•Asl olan kalabalikta namuslu ayakları yapmak değil , Asl olan kimse yoken yalnızken başkasına yan gözle bakmaktır sevdiğine davasına ihanet etmemektir bence.
•Bunlari buraya yazarken düşündüm niye zmnimi boşa harcayıp bunları yazdım buraya kim takacak ki dedim kendi kendime ama kim bakmış kim ne demiş goremiyecegim için de belki bir baskasi bişi yakalar ders alır veya ders verir diye silmememeye yazmaya devam ediyorum.
•Bingöl'de nerdeyee 1 yılım doldu insanlariyla hiçbir ilişkim olmadı tercihiim böyle oldu çünkü ilk atandigim zamanrlada birinden hoşlandım hooslandigim kişiden kaynalanan bir sorun nedeniyle başlamadan biti ama ondan sonra bir iki ay hayatım mahv oldu bitkisel hayat gibi sadece yaşıyordum düşünsenize yüzmudeki asık üzgün sürattı düzeltemiyordum bile sanki öyle dönüp kalmıştım iş haayatim mahv oldu ama toparladim artık birilerine bağlanmayı yasak ettim kendime kimsenin hayatimi mahvetmesine izin vermiyecem ama Bingolü benimsedim sokakrinda dağlarında çikp gezmeyi ve nefes almyi sık sık tekrarliyorum.
Derdi veren dermanida aynı yerde verdi .
•( Dert insanoğlu oldu derman ise doğa tabiat spor kitap müzik vb. Şeyler oldu )
Daha çok gencim yaş olarak inanın evlencegim kişiyi düşünemiyorum bile ilerde çünkü sanki nesli tükenmiş bir insan çeşidi gibi hissediyorum kendimi kimse yle düşünemiyorum.
•Ben bir kızla bu küçük şehirde yanyana yürürsem bilinki evleneceğim kişidir nasıl desem sadece bir kizim değil bir erkeginde namus var ben bugün başka yarında bir başka kızla gezemem çünkü bu namertlerin korkaklarin hayatın tadını çıkardığını sanıp aslında bir b*k. çukurnun içinde olduğunu fark etmezler taki başlarını çıkarana kadar.
Neyse buraya kadar okuduysaniz gerçekten helal olsun.
√Ben çoğu şeyi yaşamadan ders çıkarmayı edindim kendime hayata en değerli şey
Siz ve aileniz ve sizin degerinizi bilen bir sevdaniz dostunuzdur .
•Kimse için hayatınızdan veya hiçbir dert için hayatnizdan vazgeçmeyi düşünmeyin bile çünkü kimsenin umrunda değilsiniz ikinci gün bilemedin 1 hafta içinde unutlursunuz .
√Sağlıcakla kalın. Evde kalin ama sevgisiz ve umutsuz kalmayın Allah'a emanet olun .
İ.