Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Bir arkadaşım İranlı sevgilisiyle tartışıp ayrılmış. Kim haklı kim haksız diye mesajlaşma görüntülerini çekip bana attı. Şuan anadilim gibi Farsça öğrendim.
0 Şöminesi olan günlük bağ evi veya benzer imkanı olan otel varmı lütfen varsa yardımcı olun


0 Bugün 13.30 gibi z.kafede okey oynayan yeşil kazaklı siyah şallı kız çok tatlısın. Sonradan yanınıza iki erkek geldi gelmeseydi konuşacaktım . Umarım yine karşılaşırız .Gamzesi güzel .
0 Az önce O.nın orda genç bir kız 5. Kattan atlayarak intahar etti. Kim bilir ne derdi vardı 😒😒
0 Mersinlilerrrr nerdesinizzzz ses verin?
0 Karşıyaka Mahallesi Ahmet Dursun Düğün Salonunum yanı yeni yapı bodrum kat kira 500 içindeki eşyalarla devredilir eşyaları uygun sayarım isteyen eşyalarıda ayrı alabilir.
0 55 plaka i20 daha önce canlı müziğin olduğu gün ve bugün de iki arkadaşınla P.Cafede oturuyordun gönderime bi yorun yapar mısın konuşmam gereken bi konu var
0 Sosyoloji ikinci sınıftan sosyoloji tarihi dersin notu lazım bana yardımcı olmak isteyen varmı
0 arkadaşlar 1+1 aparta tek başına kalıpta yanına birini almak isteyen erkek arkadaşlar varsa ;
yorum yaparlarsa kendilerine ulaşırım.
0 Avrupalılar hindinin Türkiye’den geldiğini düşündükleri için “ turkey” diyorlar. Biz Hindistan’dan geldiğini düşündüğümüz için hindi diyoruz. Hindistanlılar Peru’dan geldiğini düşündükleri için “piru” diyorlar. Velhasıl bu hayvanın nereden geldiğini bilen yok.