2 Evet belki çok yalnızım.Evet belki çok yaralandım.Evet belki kendi kabuğuma çekildim.Evet belki artık insanlara güvenmek istemiyorum.Evet belki dışarıdan bakıldığında, umursamaz biriyim.Evet hakkımda ne düşünürseniz düşünün ilgilenmiyorum.Ben sadece tek bir cevap bekliyorum, siz değer verdiklerim ben ağlarken neredeydiniz ?
0 Veterinerlik ve hemşielik okuyanlar stajda ve kliniklerde giydikleri üniformaları okulda giymesinler gerçekten çok komik oluyorsunuz bi kardeş tavsiyesi
0 Merhaba arkadaşlar ben bu yıl mezun olacam hayırlısı ile uydukentteki yarı bodrum yeni yapı 400 TL kirası ve a dan Z ye tüm eşyaları olan evimi bu yıl okul sonunda devretmek istiyorum .tercih olarak ev sahibinden dolayı evi bayan öğrencilere yada memurlara devredebiliyorum .siz yorum yapın ben size ulaşırım .