2 Herkes sana salaktar ama sen benim salağımsın diyemiyorum çünkü sen ağzımı öyle kapatmışsın ki sadece içimden seni seviyorum gözlerine bakıp diyebiliyorum.
4 Bunu içtenlikle söylüyorum adam akıllı sonuna kadar hiç bırakmıyacak bir bayan buldunuz mu? Bence yok öyle biri çıkmıyo boşuna uğraş içindeyiz öyle bir bayan varsada helal olsun sevgisinin arkasında durmayı biliyor..
0 Bugün myo kantininde halay çeken koyu yeşil montuyla yerinde durmayan halaya giriş yapan güzel ve asil kadın sen neymişsin öyle halay çekerken bile güzeldin hani derler ya seviyorsan git halay çek elini tutarsın diye tamda öyle düşündüm ama utandım gelemedim beni görüp farket artık üst kattan aşağı inmem ama senin için iniyorum kantine gözleri güzel devrimci montlu halay başı sana selam olsun :)
0 yine gördüm seni yemekhanede kalbim küt küt etmeye başladı ilk defa bu kadar bir kızdan etkilendim mühendislik fakültesindesin onuda öğrendim inşallah yakın zaman da gelip açılırım sana. rumuz:reduru