Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Myo daki 2'nci sınıf çağrı hizmetleri okuyorsun. Hep kulaklık var kulağında hiç etrafına bakmıyorsun. Geçen seni kafeteryada bir çocukla konuşurken gördüm çok kıskandım seni. Biraz etrafına bak artık. Çok beğeniyorum seni büyüledin beni güzelim.
4 Muhattabınız sağırsa... Şu aşk dediğiniz şeyin sesini kısın öyle daha iyi olacaksınız


5 İnsanlardan yalnız çocukları severim
Onlarıda büyüyünceye kadar..
#LacPirr
2 Sonunda sınavlar bittide bu sosyal hizmet ikinci öğretimin kendini beğenmiş salak kızlarından kurtulduk :);)
0 Merhaba arkadaşlar iki kişiyiz ev arıyoruz yardımcı olabilecek kimse var mı yer farketmez
0 Selamun aleyküm. Bingöl Üniversitesi Medya ve İletişim bölümüne geçiş yapmayı düşünüyorum. Bölüm dersleri hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? 😄
0 Kafeteryada bir arkadaşıyla sürekli gidip gelen çocuk gelişimci bayan bugün mavi başörtü takmışsın çok beğendim seni ama 5 dk otur da izleyebileyim 😀
Rumuz: Sivaslı
0 O değilde, güzellik;
Sanırım seviyorum seni lakin yokluğunda...
@01DemirSporlu.
2 Her şeyi geçtim de bu halay başındaki kıza itici demiş biri neyin kafası bu anca uzaktan seyredip kıskanın kızdaki öz güven sizde yok diye mi itici oldu çok güzeldi çok tatlıydı neşeli biri kendine güveniyor kim sizin gibi 😂 okulun başından beri zaafım var o kıza çok iyi biliyorum onu yaşamını düşüncesini ağır başlılığını neşeli hallerini ona ters laf gelmesin laf olsun diye konuşmayın.
3 Herkes şiir okuyorum sanıyordu, oysa ki ben senden bahsetmeye çalışıyordum .
Dedi! İsmail abi...