0 Yılbaşı için hiç bir planı olmayan insan.. Saatler 00:01 i gösterdiğinde, hayatinda hiç bir değişiklik olmayacağını bilen,yeni yıldan abuk subuk beklentileri olmayan, mantıklı ve sade insandır. Usulen mutlu yeni yıllar dilenesidir... MalcomX ☕
0 Merhabalar ilk kez yazıyorum da acaba bulabiliyormuyuz burda. Bugün akşam üzeri saat 17:30 gibi s.s karşı köşe başında bekleyen kapalı bayan bende orda durdum arkadaşımla. Göz göze çok geldik giderken de baka baka gittim belki bişey yoktur tabii ama konuşma şansımız var mı? Çok tatlısınız ilgimi çektiniz aklımda kaldınız.
0 S.a arkadaşlar telefonumu garantiye yollayacağım da telefonum gelene kadar bana ödünç bir telefon verebilecek varmı android olursa çok iyi olur. Kadın değilim malesef varmı verecek adam gibi adamlar.
0 Eğer itiraf takip ediyorsan bana ulaş ablası hemşire olan ben MS genelde yazmam ama saçma geliyor kusura bakma telefon numaranı alamadım hayat hikayemizi anlattık belki hatırlarsın