Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

anonim_bay

292378

0

55931

10484

anonim_bay 0

0 Dayalı döşeli full eşyalı kullanıma hazır doğal gazlı ev
İhtiyacı olan yorum yapsın

anonim_bay 0

0 Dün gençten bingöle son dolmuşla beraber yolculuk yaptığımız iki bayan arkadaşı arıyoruz önümüzde oturan teşekkürler


anonim_bay 0

0 Mrb admin paylaşır mısın? Arkadaşlar bir kaç gün önce bir itiraf paylaştım boşandığımla alakalı ama gördüm ki bazı arkadaşlar bununla bile alay ettiler değişik değişik yorumlar yaptılar. Size diyeceğim şu; umarım aynı duruma düşmezsiniz ki düşünce o zaman sıcak bir dost eline sıcak bir merhabaya muhtaç olduğunuzu daha iyi anlarsınız. Ben zaten herşeyden vazgeçtim bir kez daha anladım ki insanlığın selası okunmuş, huzuru da samimiyeti de öğrencilerimin berrak ve tertemiz kalplerinde buldum. Anladım ki ne dost var ne de kardeşlik herşey bacak arası olmuş şehvetinizle kirli kalplerinizde boğulun!!!!

anonim_bay 0

0 Merhaba ev temizliği yapacak arkadaş varsa yorum yapsın lütfen. Ev ile ilgili detaylar BEKAR EVİ 3+1 UYDUKENT sancak home karşısı. Ulaş deyip sonra kıvıracak olanlar iş yapmakla alakası olmayanlar 150 tl den fazla isteyecek olanlar yazmasın...

anonim_bay 0

0 İyi günler elinde sağlam ve uygun fiyata çamaşır makinesi olan yorum atabilir mi?

anonim_bay 0

0 Iyi tiyatrocusun ama helal. Paraya yemeye, içmeye , eşyaya böyle taptığını görünce insan acıyor bi saatten sonra. neyse hayat felsefen saygı duyuyorum😊

anonim_bay 0

0 Meraba hayırlı günler ben mutfak alakart ve sulu yemek aşçısıyım şuan boştayım aşçı arayan varsa ulaş yazmanız yeterli olur teşekkürler. 

anonim_bay 0

0 D.cafe de gördüğüm sarışın bayan,vereceğiniz tepkiden korktuğum için karşınıza çıkamıyorum.Evet klavye arkadasında ki aslanım ben,karışınızda çaresiz...bir kere yüzüme bakın,bu kadar sinirli,ciddi olmak zorunda değilsiniz ki 😒

anonim_bay 0

0 Admin acil bir işe ihtiyacm var durumum kötü maddi sıkıntılar var cidden yardımcı olur musunuz 🙏🙏

anonim_bay 0

0 Hiç kimse tarafından farkedilmemenin o eşsiz sakinliğine alışkınım. Tek bir kulübenin olduğu çorak ve ıssız bir arazide tek başına yaşıyormuş hissi. Karanlığın ve gündüzün yalnızca bana ait olduğu düşüncesi ile yaşamak, sıradan ve basitliğin müptelâsıyım.
#havlayankarınca