Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

anonim_bay

292297

0

55915

10477

anonim_bay 0

0 Ali Gaffar Okkan Kimdir; Sakarya ilinin Hendek ilçesinde 1952 yılında doğdu. 30 Eylül 1970 tarihinde Polis Koleji'nden, 29 Eylül 1973 tarihinde Polis Akademisi'nden mezun olarak İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne Komiser Yardımcısı olarak atandı. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur. Çeşitli kademelerde görev aldıktan sonra, 1993'te 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ederek Kars İl Emniyet Müdürü oldu. 1997'de ise Diyarbakır İl Emniyet Müdürü oldu Kars Emniyet Müdürü iken, Diyarbakır gibi yıllarca PKK ve Hizbullah terörünün ve aşırı göçün ağır sonuçlarını yaşayan bir ile emniyet müdürü olarak atandı. Hüseyin Velioğlu'nun İstanbul Beykoz'daki villasına yapılan baskında büyük rolü vardı. Gaffar Okkan, Hizbullah'ın çökertilmesinde çok önemli bir rol oynadı. Kadın polisler Diyarbakır'da ilk kez onun emriyle sokağa çıktılar, trafiği yönettiler. Gaffar Okkan; İki küçük otomobil aldı ve mavi-beyaza boyattı, İkişer kadın polis görevlendirdi. Bir otomobil kaybolan çocukları toplayıp ailelerine teslim ediyor, diğeri de yürümekte zorlanan yaşlılara yardım ediyordu. Havaalanındaki kadın polisler yaşlı yolcuların bilet işlemlerini yaptı, uçağa kadar götürdü. Havaalanına tekerlekli sandalye aldırdı. Okkan'ın ilklerinden biri de şehrin kritik noktalarına kurdurduğu kameralardı. Gece yarılarına kadar makam odasındaki dev ekranda sokakları gözlerdi.
Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü görevinde iken 24 Ocak 2001 günü saat 17:40 sıralarında makâmından Valilik Binası'na makam aracıyla seyir hâlinde iken, Sezâi Karakoç Bulvarı üzerinde Et Balık Kurumu ile Eflâtun Park arasında, kimliği belirsiz kişilerce pusuya düşürülerek açılan ateş sonucu olay yerinde şehit edildi,Bu cinayet hala çözülememiş olmakla birlikte, Hizbullah tarafından işlenildiği iddia edilmektedir. UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ🇹🇷
D İ Y A R B A K I R'I N, G A F F A R, B A B A S I
Şehadetti Saadet Bilenler Için Yenilgi Yoktur..🇹🇷 Ruhun Şad Olsun 🇹🇷 24.Ocak.2001
Rumuz:Vrj

anonim_bay 0

0 Merhaba kısa zaman sonra ev arkadaşım evden ayrılacağından ötürü ev arkadaşı arıyorum ev de herşey var o sadece eşyalarını alıp odasına yerleşecek ! Bay bayan farketmez iyi akşamlar.


anonim_bay 0

0 Bugün akşama doğru kültür parkında polisler kendi aralarında kavga mı etmişti neden o kadar ekip otosu toplandı oraya ne olduğunu bilen var mı?

anonim_bay 0

0 Dün akşam 7 gibi D cafede gördüğüm iki bayandan kırmızı şapkalı yeşil üst mini etekli üzerinde açık renk kürkü olan bayan sen nasıl birşeyin yaaa o nasıl bir güzellikti öyle aklımı aldın dünden beri aklımdan çıkmıyorsun lütfen beğen ben bulurum sizi

anonim_bay 0

0 İyi günler ben iş arıyorum. Ne iş olursa olsun çalışırım hemen her işte tecrübem var. Öğrenciyim ulaş demeniz yeterli.

anonim_bay 0

1 Acil satılık 2.el baza ve yatak mevcut. Alıcılar yorum bıraksın ben ulaşırım fiyat 200 tl......

anonim_bay 0

0 2 yıl cafede çalıştım garsonluk tecrübem var elemana ihtiyacı olanlar yazabilir mi?

anonim_bay 0

0 Abi biliyorum karşı çıkacaksınız ama ben zamanında birini sevdim kıymetini bilmedim duydum ki x1.12.2019 da h. düğün salonunda evlenmişler çok kötü oldum abi düşündüm bana geri gelsin onu her hali ile kabul ederim ben. Yoksa kendimi öldürecem yapamıyorum çocuğun adı A. Bıraksın o kızı

anonim_bay 0

0 ev arkadaşına ihtiyacı olan var mı? yorum yapsın ulaşırım. admin paylaşırmısın. (bay).

anonim_bay 0

0 Selamun aleyküm kardeşim bana iki gün için günlük ev lazım uyuyabileceğim bi yatak dahi olsa benim için kâfi bir kaç otel sorguladım iki gün için fiyat çok geldi günlük ev de fiyat uygun olursa sadece iki gün icin masraf yapmak istemiyorum. Yardımcı olacaklar fiyatını ve ulaş demelerini bekliyorum şimdiden sağolun