0 Benim anlamadığım kafelerde olsun veya herhangi bir yerlerde olsun hep başıma geliyor hepte tek olduğum zaman oluyor bakışıp bakışıp duruyoruz sonra kalkıp gidiyor veya ben gidiyorum konuşmaya gidecem yanlış olurmu ayıp olurmu acaba yanlışmı anladım veya birinemi benzetiyor diye hep düşünüyorum🤔 ama deniyecem bir daha bakan olursa sizce?
0 128 gb iphone 7 plus black çizik ezik yoktur sürekli kırılmaz cam ve kılıfla kullandım kutu fatura orjinal sarjı ve kulaklığı yanında verilecek kulaklık hiç kullanılmadı telefonumda hiç bir sıkıntı yoktur herhangi bir işlemde yapılmadı açılmamış cihaz.
0 20.12.2019 Cuma Günü 18.00 da Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda Ali Kınık ve Alperen Kekilli konseri var. Konser Bingöl Ülkü ocakları tarafından organize edilmektedir. Ücretsizdir ve herkes davetlidir. İletişime geçmek isteyenler ülkü ocakları ile iletişime geçsin lütfen. Yorum yapanlara ulaşan ve rahatsız edenlere itibar etmeyin ve lütfen emniyete bildiriniz.
0 Merhaba bugün saat 17:30 da içmeler durağında karşılaştığım bayan, uzun siyah etek ve kısa siyah deri mont giymistiniz bayağı bakıştık sonra y. ticarete girip bişey almadan çıktınız. Tekrar karşılaşmak ümidiyle.