0 Bu gün myoda kantinde gördüm seni yakınındaki bir masaya oturmuştum sen ders çalışıyordun zalımın kızı insan bir kafasını kaldırır etrafına bakar beni fark etmedin bile ne var bu kadar ders çalışmakta önündeki notlarda benden daha değerli ne vardı inşallah sınıfta kalırsın
0 Bir ütü masası ve ütü bir ocak yanında da tüpü mevcut ekstradan tüpçü ye tüp parası vermek yok bir naylon ayakkabılık bir tüplü büyük televizyon mevcut hepsini almak isteyen ulaşsın acil satılık
0 Bugun saat 18:30 kültur Mah. Otobüsünde olan turuncu montla kapalı bayan sırf sana bakmak için oturmadım. Sarı kazak ile gri yazlık mot giymiştim. Beğen ben seni bulurum.
0 Ben seni aldatmadım seninle sevgili iken asla seni aldatmadım. İşte benimle iki yıl çıkıp bana güvenmedin üstüne erkekle seni gördüm yaa ona bile birşey demiyorum haklısın diyorum. Ben hep hatalıyım çünkü ben boş biriyim tıpkı senin gibi hatalar yaptım. Akılsızlığıma bırak. Sinirden ne yaptığımı bilmiyordum. Sen affetmezsin ben affediyorum seni her zaman da affedeceğim çünkü halende seni seviyorum hatalarını görmezden geliyorsun. Tabi gelmeyeceğini bile bile bekliyorum...Benden kaçsan da benden nefret etsende ben etmem çünkü hatam var kabul ediyorum. Yüzüne diyemedim burda inşallah gürüp okursun...geç de olsa hatamı anladım.
0 Bugün saat 4 gibi spor salonundan çıktınız yanında kapalı bir arkadaşın vardı. Sonra ayrıldınız yürürken elinden bişey düştü onu yerden aldın. Fen edebiyata doğru gittin keşke gelip konuşsaydım umarım tekrar görürüm.