Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

anonim_bay

288751

0

55218

10437

anonim_bay 0

0 Saat 10:00 , 10:30 civarı, üniversitenin içinde fen-edebiyat fakültesi önünde bakıştığımız iki kapalı kız, çok güzeldin, aklımı aldın, beğenirsen bulurum sanırım seni.

anonim_bay 0

0 P. Kafede çalışan kapıda duran o tatlı kız nerdesin gülüşünü özledim inan ki dün de avm nin önünde karşılaştık umarım çok kızgın değilsindir


anonim_bay 0

0 P. Kafede çalışan ve gözlerime bakıp gülen kız yoksun artık sürekli seni arıyor gözlerim.

anonim_bay 0

0 Meraba, bugün saat 13.30 M. kırtasiye önündeki durakta telefonla konuşan kapalı siyah eşarplı kız iki kez baktın sonra gittin beğenmen yeterli. 

anonim_bay 0

0 İ.E

Kadınlar sabah gözlerini açtıklarında onları izleyen bi erkek ister , buluncada "ne öküz gibi bakıyon" derler 😂

Rumuz / boşver

anonim_bay 0

0 Günlük kiralık uygun ev lazım dayalı döşeli sıcak evi olan yardımcı olabilir mi? 

anonim_bay 0

0 GD. kafede akşam saat 9:00 gibi yeşil gözlü siyah şallı bayan ağladın yanında orta yaşlı bir bayan vardı. Çok üzüldüm yanına gelmeyi düşündüm ama yanlış anlarsın diye gelemedim görürsen bu itirafı yorum yap lütfen tanışmak istiyorum.

anonim_bay 0

0 Aşk şarabı içmesi hoştur şaşkın
Şarap peşinde koşmaktır şaşkın
Bir o yana bir bu yana yatma şaşkın
Tenhalarda menhalarda bitmis askin

Şaşkın sana ne dedim sen ne yaptın
Dün gece gördüm seni ters yola saptın

Sana sözüm yok bu alem içinde
Bir alemsin sen şaşkın alem içinde
Bir o yana bir bu yana yatma şaşkın
Tenhalarda menhalarda bitmis aşkın

/ah şaşkın bizi de bi farkedebilsen/
#dilbirin

anonim_bay 0

0 Ben L. hookah’ta çalışan birinden hoşlanmaya başladım ve bu akşam onu seven bir çocuk geldi yanımıza uyardı. Bingöllü çocuk belli belalı bir tipti yanıma yaklaşıp yanında misafirin var ses etmiyorum ama seni bir daha burada görürsem sonu kötü olacak niye geldiğini biliyorum o kızı ben seviyorum dedi ve gitti. Sizce ne yapmalıyım bu Bingöllüler tehlikelidir diyorlar siz olsanız ne yapardınız?

anonim_bay 0

0 Çarşı tokideki kız gece 12’de pencereye çıkıyorsun sürekli ulaş.