0 Neden ucuz insanlara ucuz insanlar , kaliteli insanlara kaliteli insanlar denk gelmiyor anlamış değilim oysa herkes dengiyle olsa bu kadar kırılan üzülen olmayacaktı 😂
0 1 yıl geçti yeni mi geliyorsun peşinden it gibi koştuğum günleri bana söylediğin o lafları unutacağımi , ömrümün sonuna kadar seni bekleyeceğim mi sandın bu kadar da komik olma 3 ay boyunca çabaladım ama yok olmadı şuan hayatımda biri var sende birazcık değerim kalmışsa çıkma önüme dönme bana ben senden vazgeceli önüme bakali çok oldu tabiki de hakkım helal olsun sana karşı bir kinimde yok ama her şey sevgi değil dış görünüşün belki çok çok iyiydi ama bende bıraktığın izlenim onu da götürdü yolun açık inşallah iyi birine de denk gidersin bende öyle oldu umarım sende de öyle olur kendine iyi bak K.
0 Mrb eşyaları satıyoruz 5 tane kanepe 4 tane tekli koltuk 1cift yatak 3 tekli yatak Kıyafet dolabı Ütü İki çalışma masası 10 tane halı Mutfak eşyaları hepsi Buzdulabi Fiyat 1700 pazarlık payı vardır (Bayan )
0 Bir şiirim kalmıştı dilimde Yazdıran beli yazan masundu bir tebesüm vardı Güldüren beli ölen başkasıydı içimde bir hayalim vardı kalabalıklar içinde soran beli Düşündüren boğulmuştu gözlerimde Birde yüküm vardı çok ağır Sebebi beli ama yaşatan ölmüştü kalemimde