2 Kadın arkadaşlardan rica ediyorum şu kütüphaneye topuklu ayakkabı ile gelmeyin. Tam odaklandık derken "tak tak tak tak" diye bir ses geliyor bütün dikkat bozuluyor.
1 Cumartesi bindiğim Ç. Taksi şoförlerinden biri ( plaka yazmayacağım ) dikiz aynasından gözümü alamadım ve bide cooook güzel gülüyorsun maşallah.. Rumuz: Rapunzel
1 B. K cafede çalışan adının S olduğunu öğrendim. Arkadaşın seslendiğinde duydum. Ses tonun çok etkileyici ve parfümünün kokusu da çok güzeldi. Markasını yazarsan çok sevinirim 😊😊
1 Bişey danışmak istiyorum hepinize... Sevgilim cezaevinden çıktı ama çok önce. Ailelerimizi tanıştırmak istiyoruz ama benim korkularım var. Ailem kabul etmez ve çevrem buna ne der diye... Onu çok seviyorum ama aileme bunu nasıl açıklarım bilmiyorum. Sizce napmalıyım?