Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

anonim_bayan

329834

0

61276

12374

anonim_bayan 2

1 Tarih 1.sınıf iö okuyan yakışıklı ve tatlı çocuk H.Y artık beni farketmen dileğiyle😍😍😍😍😙😙🦋

anonim_bayan 0

4 Bundan bir hafta önce bana kızım dedi o an neler hissettim asla anlatamam herşey düzeldi sandım bi an olsun dünyalar benim oldu sanki ama şimdi yine herşey aynı ölmemi istiyon sahi sen nasıl bi anneydin benim ne hissettiğimi hiç bi zaman görmedin görme de çünkü herşey için çok geç...

anonim_bayan 1

3 Ne yapacağım şimdi ben bir yandan sevdiğim insan yıllarımı verdiğim bir yandan ailem(öyle sandığım) hangisini seçersem üzülen ben olacağım ama bir seçim yapmam gerkiyor zamanı geldi de geçiyor çok sevdim keşke bunu biraz görseydiniz. Onu biraz olsun tanısaydınız bunların hiç  biri olmazdı beni ne kadar sevdiğini anlasaydınız ama yok siz hiç bizi görmediniz tek istediğiniz kendinizdi laflarınız dedikodularınızdı.

anonim_bayan 2

5 bana öl dediniz
oysa ben yaşamak istemiyordum ki çok sevgili ailem!!! seksen karakter

anonim_bayan 3

0 Pazar günü 1 arabasında Diyarbakırdan Bingöle gelirken yanımda oturmak zorunda kalan kız seni bir daha görecekmiyim acaba bir yorum yapsan iyi olur😊

anonim_bayan 0

1 Part time iş arıyorum. Yorum yaparsanız ulaşırım
Not;(bayan minimum 80 karakter)

anonim_bayan 2

3 Çok şey istemdim ya gerçekten azcık bi mutlu olayım istedim ne yaptım hangi birinize hepiniz bana düşmansınız sadece sevdim birini sevdim ama ailemi kaybettim ben sırf onu sevdim diye herşeyden mahrum bırakıldım sizin yüzünüzden çocukluğumu gençliğimi yaşayamadım bana o kadar ağır şeyler yaşattınız ki ben hepsinin altında ezildim. Ben bunları hak edecek hiç birşey yapmadım hiç birinize hakkımı helal etmeyeceğim.

anonim_bayan 0

3 Kuzenimle birlikte Bugün oy kullandığımız okulda çıkan gerginlikten sonra bize destek veren vee gideceğimiz yere kadar götüren iki genç çok mütevaziydiniz ...keşke isminizi öğrene bilseydik 😊 Herşey için çok teşekkür ederiz😊

anonim_bayan 0

3 Noldu 4 ay çıktık o burdan başka şehire gitti hemen beni sildi ben kahroldum
Sizce napayım çok seviyorum

anonim_bayan 2

3 Eski sevgilimle sırf yanlış anlaşılma yüzünden ayrıldım. Aynı zamanda iftiraya uğradım. O da buna inanmıştı en yakını tarafından söylenince. İki ay kadar sonra barıştık. Aramızdaki saygı hiç bozulmamıştı ve ikimizde hâlâ birbirimize güven duyduğumuzu biliyorduk. Onun sevgisi bana göre daha ağır basar ilişkimizde... İlk gün saatlerce konuştuk özlem ve sevginin verdiği cesaretle... Ben pek belli etmem sevgimi o da bunu farkında ama ilk gün biraz gereğinden fazla abarttm sanki ama bu iki gündür bi mesafeli çok az konuşuyoruz. O böyle davrandığı için bende hiç yazmadım. Ne yapmalıyım???