2 Çok uzun bir ilişkim var ve bazen o kadar bunalıyorum ki bazen de içime sokup sevesim geliyor. Çok farklı bir duygu bazen yeter diyorum sonra bakıyorum ki onsuz olmayacak neye yeter diyorum. Elde olan sebeplerden ötürü 2 yıl içerisinde evliliğe gidelim diyoruz. Saygımız yitirilsin istemiyorum ve birbirimizdende sıkılmak istemiyorum canlı tutabilmek için siz olsanız ne yaparsınız?
1 Dün mardin gezisi çok güzeldi bazı parazitler olsada herşey çok eğlenceliydi. Ve elinde kamera olan kırmızı montlu sürekli 2 arkadaşıyla takılan genç iyi görünüyordun :)
2 Yanı başımda her gün çok seviyorum aşık oldum. Haberin yok asla da olmayacak. Sen mutlusun.Çok mutlusun bu yüzden senin mutluluğunu izlemek beni daha çok mutlu eder. Veya ben öyle zannedicem. Sen beni dost bil. Benim içimin yangınını bilme hata benim biliyorum. Ama sende de hata var neden bu kadar merhametli şefkatlisin ki neden bana kalbini açtın. Ve neden fazlasıyla ilgilendin. Canım yanıyor.
5 az önceki itirafın yorumlarında gördümde yazmak istedim benimde kafama takılan bir soruydu aslında sizce kader insanın elinde midir arkadaşlar? yani kaderinizde olan kişi siz ona gitmeden çabalamadan size gelecek midir yada belkide sizin çabalamanız sonucu ona kavuşacaksınız ve sizin kaderiniz olduğunu öğreneceksiniz? kafamda deli sorular 😊 fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim😊
2 Beni ben gibi seven olursa hayır demem Bu kaçıncı denemen kader peşimi bırak Keşke belki diyerek oyalama git başımdan Kader peşimi bırak birazda yalnız dolaş 😊