2 Yazık ya vallah yazık üzülüyorum.Bu güzel gecede genç akranlarımın secde de camide olması gerekirken konserlerde geziyorlar..Yalnış anlaşılmasını istemem tabiki gidilir ama bu güzel geceyi boş geçirmeleri üzüyor insanı.
anonim_bayan
0
Kimseyi eleştirmek sana düşmez sen her şeyiyle dört dörtlük olan bir insan mısın acaba?? Bu geceyi kimin nasıl geçirdiği kişiyi ilgilendirir sevabı da günahı da kendisine. Herkes kendine baksın
anonim_bay
0
Ne ararsin Tanri ile aramda Sen kimsin ki namazımı sorarsin? Rumuz/Malum kişi
anonim_bayan
0
Doğru aslında bos insan her zaman boştur ona kandilin bir önemide olmaz,unutmuşum..
anonim_bay
0
Onlarin tabutuna sen girmeyeceksin ki buraya yazmanin bi amaci yoktu
anonim_bay
0
Haklısın kardeş katılıyorum sana. Gençlerin imana ihtiyacı var. Sağdan soldan cehennem kokuyor. Allah ıslah etsin sizleri.
anonim_bayan
1
Yılın 364 günü yapmadığın şey yok belki de 1 gün imana geliyorsun onu da gelip başkaları üzerinden anlatıyorsun burda yazık... Kim ne yaparsa kendine yapar arkadaşın da dediği gibi onların tabutuna sen girmeyeceksin. Yaptığın şey de gizli kalsın ben yapıyorum siz de yapın moduna girme burda.
anonim_bayan
0
Ya böyle K...lar işte halkı kin ve tahrige sürüklüyor
anonim_bay
0
Her koyun kendi bacagindan asilir o yuzden bence sen kendi hayatina bak