Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

1 #1. ***gizli itiraf*** 20 dakika önce a blok da 1 . sınıf maliye okuduğunu şu an muhasebe sınavında olduğunu öğrendiğim f....ç gülüşün ne kadar güzel yüzünden gülümseme eksik olmasın tatlı kız. .

#2. tınazdan dönerken çantamı taşımaya yardım eden çeko da ukuyan ankara'lı hoş sohbetli kızla keşke tekrar karşılaşsam buca kız yurdunda kalıyor

rumuz nutella

#3. rumuz : alkolik
ya içince bir başka ben oluyorum arkadaş , içince telefonu kapamam gerekiyor . hata yapıyorum :((

#4. ***gizli itiraf***

21 haziran gecesi kampüs cafe çıkışı kyk önünde bekleyen, dalından vişne ikram ettiğimiz biri kapalı üç bayan arkadaştan, sarışın olan, aa bana da itiraf geldi diye sevinme de ulaş bana! ('-herkes kalıbına göre yer - biz yemeyelim ozaman.' sen anladın, çok tatlısın :)

bu dört itirafı da farklı üniversitelerin itiraf sayfalarından aldım. dört üniversite de farklı illerde bulunuyor, özellikle böyle yaptım çünkü bu kadar geri zekalılık asla bir bölgeye, bir insan grubuna, bir ile, bir ilçeye yahu ne bileyim bir şeylere ait olamaz. kimse çıkıp bana "ohooo, olm o üniversiteden ne bekliyordun ki?" dememesi için bir nevi öngörü ile alınmış önlemdi işte.