Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

6 Pardon da neyin tartışması bu vay efendim ben oruç tutmayacağım neden yemekhane açık değilmiş saçmalıkmış falanda filan.
Hz. Ömeri'n bi sözü vardır "İnandığınız gibi yaşamazsanız;yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız" çok üzülerek söylüyorum ki sizde yaşadığınız gibi inanmaya başlamışsınız.
İslamda oruç tutmayanlara sofra hazırlamak caiz değildir hı hasta olursun tutmayacak kadar yaşlı olursun yolcu olursun bunlar ayrı meseleler fakat biz sana inancın gereği sofra hazırlamayız neden mi?çünkü sen inanç dediğin şeyi yaşarken biz kendi inancımızdan ödün vermeyiz vermeyeceğiz de bunu böyle bilin!!!
Şayet çok yemeye meraklıysan kendine bi besleme çantası hazırlarsın oturur yersin dilersen ulu orta bak bu noktada aradığın saygıyı da bulursun saygı aramadan önce saygılı olunuz hiç bir şeyi bilmeden oturmuş mideniz için savaşıyorsunuz ayıp ya bunlar küçük değilsiniz (ki keşke küçük kalsaydınız ) her şeyi yanlış anladığınız gibi bunu da yanlış anlamışsınız sizin yemeniz içmeniz bizim için hiç bir sakıncası yok nefis babında istediğiniz gibi yer içersiniz fakat bizden de yemeğinize tuz atmamızı beklemeyin asıl bu beklentiniz saygısızlık olur....Allah hepimizi ıslah etsin Amin Ecmain.
Tüm Müslüman kardeşlerimin Ramazan ayı mübarek olsun sağlık sıhhat bereket ve iyilik getirsin Saygılarımla vesselam...