Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

0 Merhaba arkadaşlar.
Sizinle sanırım bir konuda konuşmak istiyorum. Dikkatle okursanız verimli olabileceğini düşünüyorum. Eminim ki bir çoğunuz için çok çok faydalı olacak bir tavsiyede bulunacağım. Öyle beklentiler içine giriyorsunuz ki daha kendi yeteneklerinizin farkına varmadan(Yani kendinizi tanımlayamadan) bir kurtarıcınız gelsin, sizi kurtarsın istiyorsunuz. O adam, kadın, ruh ikizim, beni tamamlayacak kişi neden karşıma çıkmıyor artık diye de bir çoğunuz serzenişte bulunuyorsunuz. Çıkmıyor, ortaya bir türlü de çıkmayacak, çünkü yanlış adımlar atıyorsunuz! Yahu çarşıda karşı karşıya geldiğiniz, para çekerken ATM'de denk geldiğiniz, kantinde göz göze geldiğiniz bir insanla ne derece büyük bir aşk yaşayabilirsiniz ki? WiFi şifresi istemiş kadın, bana ulaş demişsiniz, araba sürmüş bana ulaş demişsiniz, siz gerçek anlamda buradan büyük bir aşkın çıkacağını zannediyor musunuz? Biraz daha büyütelim olayı, kamyon arkası yazısı gibi görülse de aşk harbiden olay ister, sonrasında emek ister, yahu sormazlar mı size, nasıl tanıştınız diye? araba sürerken veyahut şifre isterken ya da ATM'de para çekerken denk geldik Bingöl İtiraf'ta gönderi paylaştım, altına yorum yaptı ve mutlu başlangıçlar, kırlar, çiçekler yok amcasının götü... Biraz daha yaratıcı, biraz daha duygu yüklemesi yapın lütfen, herkese yürümeyin, profil fotoğraflarınıza bu kadar anlam yüklemeyin, içinden çıkamıyoruz sonra. Her şeye de haram demeyin, ilişkileri ötekileştirmeyin.
(Toplum baskısı olmasa ''Allah korkusu demiyorum.'' yapmayacağınız sapıklık yok bana göre, hatta bu konuda Nietzsche'nin bir sözü var: Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu o'dur.)
Kpss çalışıyorum, beynimi yakacak yorumlar da yapmayın.
Hepinizi öpüyorum.