Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
2 Cennetti cennet kılan nedir ( huriler mi ? Veya zevk ve sefalar mı ? )
1 İlk defa aşık oldum ilk defa bi insan hiç tanımadığı birini görünce heyecanlanır mı inanamıyorum hala birinin olduğuna çünkü öyle bi yapısı yoktu öyle görünmüyordu gülünce çok mu çok masum ve güzel oluyor asla ama asla bırakmayacağım r.s


1 Özelden arayıp da okulda stajyer olarak çalıştığını idda eden bayan arkadaş inşallah bu mesajı görürsün ve inşallah biz birgün karşılaşırız bingöl küçük yer.


2 Kızlar Pazartesi günü sizleri myo da güzel bir şekilde görmek istiyoruz :) Üniversitede olduğumuzu hissettirin :)))


3 Ölüm ansızın gerçekleşen bir olay mı yoksa doğumla birlikte başlayan bir süreç mi ?
3 iyi bir insan öldüğünde ona değil ,onu kaybeden topluma ağlamalı..

Farabi
1 MYO dan hoşlandığım biri var ve konuşuyoruz nasıl açılacağım bilmiyorum açıkçası çekiniyorum da açılmaktan bir akıl verin ne yapabilirim nasıl açılabilirim ? 😒😒
0 Yeniden aşık olmak istiyorum. Yaklaşık bir senedir kızın birine deliler gibi aşığım. Aylarca peşinden koştum ve anladım ki bir başkasına aşık olmadan unutmam mümkün değil. Çık karşıma artık, gel de kurtar beni bu kabustan. Bana onu unuttur. Yeniden hissedebilmemi sağla.
4 Lütfen paylaşımlarınıza dikkat edin! Hepiniz o oturduğunuz üniversite sıralarına kadar ilk okuldan bu yana aralıksız olarak Türkçe dersi gördünüz!! Yazdıklarınızı düzenlemekten bıktık! Tekrar ederse Türkçe'ye uygun olmayan tüm paylaşımları düzeltip onaylamak yerine çöpe atacağız. Aranızda ki bazı arkadaşlara bu konuda teşekkür ederim. Gördüğüm kadarı ile bazı arkadaşların kullandıkları klavyelerden kaynaklanıyor. Türkçe klavye indirip kullanırsanız sorun çözülür. Fakat bazı arkadaşlar sanki hiç Türkçe dersi görmemiş gibi. Öğretmenler Günü yeni geçmişken o öğretmenlerinizin verdiği emeğe yazık.. Ayrıca seksen karakter mevzusuna gelirsek, hissettiğiniz o duygulara karakter yetmemesi gerekir diye düşünüyorduk anlatımlarınız da. Kısa olan yazılarınızın sonuna seksen karakter diye sitem edeceğinize karakter sayısını aşıncaya kadar boşluk bırakmayı deneyin, şaşırtıcı gelebilir ama işe yarıyor :)
6 Bana son güldüğün zamanı hatırla, portakal mevsimiydi.
İşte o an içimde sobalı bir oda kurulmuştu.
🍂🍃